Beckham debuterer i natt

Ankelen bra igjen.

David Beckham er blitt så bra i sin skadde ankel, at alt tyder på at han debuterer fra start for Galaxy i onsdagens kamp mot DC United.

Det er semifinalen i SuperLigaen det dreier seg om, og etter to måneder i USA med bare noen få minutter på banen for sine nye klubb, virker David Beckham både tent og klar for spill.

- Jeg tror jeg helt sikkert kan spille minst halve kampen onsdag, og det vil være veldig viktig for meg, sa 32 år gamle Beckham etter tirsdagens treningsøkt med Galaxy.

- Det er viktig for laget at jeg kan komme meg på banen og bidra positivt. Treningen i dag (tirsdag) gikk veldig bra. Det var rett og slett deilig å trene, og det er første gangen etter at jeg kom hit til Los Angeles at jeg ikke følte smerte i forbindelse med treningen, sa David Beckham.

- Fortsatt er ikke ankelen min 100 prosent, men den er 70-80 prosent, og det er godt nok, mente Beckham.

- Alt tyder på at David Beckham kommer til å spille fra start i onsdagens kamp mot DC United, og jeg er sikker på at han kommer til å spille en dominerende rolle i kampen, sa Galaxy-trener Frank Yallop.

(NTB-Reuters)

ENDELIG FRA START: David Beckham tror han holder minst en omgang i neste kamp. Treneren vil bruke engelskmannen fra start. Foto: Scanpix/Epa
ENDELIG FRA START: David Beckham tror han holder minst en omgang i neste kamp. Treneren vil bruke engelskmannen fra start. Foto: Scanpix/Epa Vis mer