Beckham debuterer i natt

Ankelen bra igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Beckham er blitt så bra i sin skadde ankel, at alt tyder på at han debuterer fra start for Galaxy i onsdagens kamp mot DC United.

Det er semifinalen i SuperLigaen det dreier seg om, og etter to måneder i USA med bare noen få minutter på banen for sine nye klubb, virker David Beckham både tent og klar for spill.

- Jeg tror jeg helt sikkert kan spille minst halve kampen onsdag, og det vil være veldig viktig for meg, sa 32 år gamle Beckham etter tirsdagens treningsøkt med Galaxy.

- Det er viktig for laget at jeg kan komme meg på banen og bidra positivt. Treningen i dag (tirsdag) gikk veldig bra. Det var rett og slett deilig å trene, og det er første gangen etter at jeg kom hit til Los Angeles at jeg ikke følte smerte i forbindelse med treningen, sa David Beckham.

- Fortsatt er ikke ankelen min 100 prosent, men den er 70-80 prosent, og det er godt nok, mente Beckham.

- Alt tyder på at David Beckham kommer til å spille fra start i onsdagens kamp mot DC United, og jeg er sikker på at han kommer til å spille en dominerende rolle i kampen, sa Galaxy-trener Frank Yallop.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer