Beckham dekker seg til

Når David Beckham løper ut på banen mot Sverige er han ekstra påkledd av frykt for å fornærme publikum.

Det er den engelske landslagskapteinens tatoveringer som skaper trøbbel i Japan, skriver

The Sun.

Beckham har blitt fortalt at japanere misliker kroppstegninger sterkt. Tatoveringer forbindes med organisert kriminalitet, og mange offentlig bad og treningsstudioer nekter tatoverte adgang.

Derfor bruker Manchester United-stjernen ei trøye med lange ermer mot Sverige søndag. Den dekker til en stor tatovering Beckham har på underarmen.

Tatoveringen det er snakk om viser kona Victorias navn skrevet på hindi. Ifølge avisa har midtbanespilleren selv bedt om å få bruke drakten med lange ermer i sommervarmen.

- Spillerne velger alle selv, og med varmen i Japan kommer mange til å velge korte ermer. Men ikke David, sier en talsmann for Englands utstyrsfabrikant.

Beckham har ikke spilt en kamp siden han brakk et fotrotbein mot Deportivo La Coruna for sju uker siden. England-sjef Sven-Göran Eriksson sier at Beckham er klar til kamp mot Sverige om fire dager.

Svennis tror heller ikke svenskene vil prøve å tråkke på Beckhams svekkede fot, for å sette ham ut av spill igjen.

- Dette er sport. Jeg vil aldri be en spiller om å gjøre sånt mot en motspiller. Jeg kjenner de svenske trenerne og de vil ikke gjøre det heller, sier Svennis til nyhetsbyrået AP.

(Dagbladet.no)

<B>VENSTREARMEN:</B> Se på armen David Beckham holder opp og du finner tatoveringen med kona Victorias navn på hindi.