PÅ TRENING:  David Beckham på plass på treningsfeltet i Paris. Foto:  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
PÅ TRENING: David Beckham på plass på treningsfeltet i Paris. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFEVis mer

Beckham donerer bort lønna, men bor på hotell til 125 000 kroner natta

Gjør som Zlatan i Paris.

(Dagbladet): Paris Saint-Germain-fansen venter fortsatt på at David Beckham (37) skal debutere etter at den tidligere engelske landslagsspilleren signerte for klubben 31. januar.

- Stolt
Rett etter overgangen, ble det kjent at superstjernen donerer bort lønna til en barneorganisasjon.

- Dette er noe vi har diskutert og blitt enige om. Jeg er stolt av dette, og jeg tror ikke det har blitt gjort før. Jeg er veldig engasjert i barn, sier Beckham, som altså donerer bort rundt 150 000 pund i uka.

Men selv om midtbanespilleren ikke selv tar betalt for oppholdet i Paris - må klubben PSG i tillegg punge ut store summer for bosted for Beckham, ifølge Eurosport.

125 000 kroner
Under sitt fem måneder lange opphold i Paris, skal Beckham bo på Hotel Le Bristol.

Hotellet er det samme som Zlatan Ibrahimovic bodde på i starten av sitt Paris-opphold - og én natt koster rundt 17 000 pund. Det tilsvarer over 125 000 kroner.

Luksushotellet ligger rett ved fasjonable Champs-Élysées. Ifølge Eurosport har suiten på hotellet blant annet to soverom, to bad, og en spisestue som tar opptil 12 gjester.

SÅ KAMP:David Beckham på tribunen i Valencia da PSG vant 2-1 i Champions League. Foto :AP Photo/Fernando Hernandez
SÅ KAMP:David Beckham på tribunen i Valencia da PSG vant 2-1 i Champions League. Foto :AP Photo/Fernando Hernandez Vis mer