Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham dras inn i News of the World-skandalen

- Hacket telefonen hans hele tiden.

File photo dated 6/10/2015 of David Beckham whose voicemail was tapped by tabloid reporters, according to a journalist jailed for his role in the phone hacking scandal.
File photo dated 6/10/2015 of David Beckham whose voicemail was tapped by tabloid reporters, according to a journalist jailed for his role in the phone hacking scandal. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 2010 slo det ned som en bombe da det ble kjent at den britiske storavisa News of The World hadde avlyttet telefonen til flere verdensstjerner.

Angelina Jolie og Brad Pitt, Paul McCartney, George Michael og Wayne Rooney skal ha vært blant de som ble regelrett overvåket av avisa. Nå avslører tidligere nyhetssjef i News of the World, Greg Miskiw, at enda en britisk superstjerne sto på lista:

David Beckham.

Det avslører Miskiw overfor Channel 4.

Beckham har nemlig selv hevdet at telefonen hans har blitt hacket, men det har ikke blitt funnet bevis som kunne bekrefte dette. Men nå legger Miskiw kortene på bordet:

- Vi gjorde det på ren rutine. Vi hacket telefonen hans rutinemessig, hele tiden, om og om igjen, sier Miskiw.

Det var News of the World som i 2004 påsto at David Beckham hadde en affære med Rebecca Loos. Men selv om Miskiw nå innrømmer at de overvåket Beckham på det tidspunktet, benekter han at de fant noe «av betydning».

- Når det gjelder den saken, måtte vi følge med på mobiltelefonene. Men etter det jeg husker fikk vi ikke noe av betydning ved å gjøre det, sier han.

Miskiw fikk for øvrig en fengselsdom på seks måneder etter skandalen. Han ble også kalt «The Prince of Darkness» for sin rolle i saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!