Beckham dropper nanny-søksmål

Forlik om pøbel-påstander

(Dagbladet.no): David og Victoria Beckham droppet i går sitt søksmål mot News of the World. Søndagsavisa publiserte i fjor påstander fra parets tidligere barnevakt, Abbie Gibson.

Essex-pøbel

Barnevakten fikk fortelle at ekteskapet var hanglende, og at det bare var kyniske og økonomiske grunner for at paret fortsatt holdt sammen.

Gibson ble også sitert på at Victoria helt åpent kom med nedsettende kommentarer om Real Madrid-stjernen. Spice Girls-stjernen skal ha sagt at England-kapteinen var en overflatisk og arrogant Essex-pøbel som helt har mistet grepet.

Beckham-familien saksøkte straks avisa og fortalte via sin advokat at påstandene stresset fotballspilleren og skadet helsa til en gravid fru Beckham.

Nå blir saken aldri prøvet for retten, etter først å ha blitt utsatt til etter fotball-VM i sommer. I stedet har partene kommet til et forlik.

Skal ikke skrive om Rebecca Loos

Mest sannsynlig har den allerede styrtrike Beckham-familien fått en klekkelig sum penger, skriver Daily Telegraph.

FIKK BETALT FOR BARNEPIKENS AVSLØRINGER: David og Victoria Beckham drar ikke ei søndagsavis for retten likevel. Foto: Scanpix/Reuters
FIKK BETALT FOR BARNEPIKENS AVSLØRINGER: David og Victoria Beckham drar ikke ei søndagsavis for retten likevel. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Saken er løst på en konfidensiell måte, sier Beckham-talskvinne Jo Milley.

Forliksdetaljer som er lekket ut innebærer at News of the World lover å aldri mer gjenta påstandene om at Beckham har vært utro med sin tidligere personlige assistent Rebecca Loos.

Tidligere har Beckham beseiret avisa The People i retten, etter et intervju med samme barnevakt.

Gibson fikk nesten 1,5 mill. kroner av News of The World for avsløringene i fjor, og har seinere inngått en avtale med ekteparet om å ikke snakke mer om dem.