Fotball:

Beckham droppet manus og tok produsenten på senga: - Et fantastisk øyeblikk

Beckhams overraskende hyllest til Zlatan.

NUMMER 11: Zlatan Ibrahimovic fikk sin ellevte Gullball i Sverige i går. Der ble han også hyllet av David Beckham i en videohilsen. Foto: BARDELL ANDREAS  / Aftonbladet 
NUMMER 11: Zlatan Ibrahimovic fikk sin ellevte Gullball i Sverige i går. Der ble han også hyllet av David Beckham i en videohilsen. Foto: BARDELL ANDREAS / Aftonbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (35) ble i går tildelt gullballen under den svenske fotballgallaen i Globen for ellevte gang.

Og under hyllesten fikk den svenske stjernespissen en videohilsen fra David Beckham (41).

- Hei Zlatan - og gratulerer. Du er en fantastisk spiller og menneske, og det har vært en ære å spille med deg. Zlatan er en spiller som har klasse og en spiller som alltid vil vinne. Da jeg flyttet til Paris merket jeg at det ikke spilte noen rolle om det var kamp eller trening: Han ville alltid vinne, sier Beckham i videohilsenen, gjengitt av Expressen.

- En vinner

Ibrahimovic er nå i Beckhams gamle klubb, Manchester United, men det var i Frankrike og Paris Saint-Germain stjerneduoen fikk en kort periode som lagkamerater. Beckham avsluttet nemlig karrieren i PSG fra januar til mai 2013, sammen med Ibrahimovic.

- Om han (Zlatan) ikke vant, så ble han som ett av barna mine. Han ble sint og mistet humøret. Det gjør ikke barna mine, men Zlatan gjorde det. For meg er han en vinner, sier Beckham.

Samtidig som Beckhams lovord ble vist på storskjerm, satt Ibrahimovic selv i salen og gliste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer