Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Beckham droppet manus og tok produsenten på senga: - Et fantastisk øyeblikk

Beckhams overraskende hyllest til Zlatan.

NUMMER 11: Zlatan Ibrahimovic fikk sin ellevte Gullball i Sverige i går. Der ble han også hyllet av David Beckham i en videohilsen. Foto: BARDELL ANDREAS  / Aftonbladet 
NUMMER 11: Zlatan Ibrahimovic fikk sin ellevte Gullball i Sverige i går. Der ble han også hyllet av David Beckham i en videohilsen. Foto: BARDELL ANDREAS / Aftonbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (35) ble i går tildelt gullballen under den svenske fotballgallaen i Globen for ellevte gang.

Og under hyllesten fikk den svenske stjernespissen en videohilsen fra David Beckham (41).

- Hei Zlatan - og gratulerer. Du er en fantastisk spiller og menneske, og det har vært en ære å spille med deg. Zlatan er en spiller som har klasse og en spiller som alltid vil vinne. Da jeg flyttet til Paris merket jeg at det ikke spilte noen rolle om det var kamp eller trening: Han ville alltid vinne, sier Beckham i videohilsenen, gjengitt av Expressen.

I 2013: David Beckham og Zlatan Ibrahimovic i mai 2013. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
I 2013: David Beckham og Zlatan Ibrahimovic i mai 2013. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO Vis mer

- En vinner

Ibrahimovic er nå i Beckhams gamle klubb, Manchester United, men det var i Frankrike og Paris Saint-Germain stjerneduoen fikk en kort periode som lagkamerater. Beckham avsluttet nemlig karrieren i PSG fra januar til mai 2013, sammen med Ibrahimovic.

- Om han (Zlatan) ikke vant, så ble han som ett av barna mine. Han ble sint og mistet humøret. Det gjør ikke barna mine, men Zlatan gjorde det. For meg er han en vinner, sier Beckham.

Samtidig som Beckhams lovord ble vist på storskjerm, satt Ibrahimovic selv i salen og gliste.

Svensk presse og Expressen kan også fortelle at Beckham droppet manus og brukte sine egne ord i hyllesten.

- Fantastisk

Hilsenen skal også ha vært så lang at ett minutt ble kuttet fra TV 4-sendingen.

- Vi sendte over et manus og fikk et svar fra teamet hans (til Beckham) at de ville bidra og så fikk vi plutselig tilbake noe som var enda bedre enn vi hadde drømt om. Det var et fantastisk øyeblikk da jeg åpnet råfilen (klippet) og så at han hadde satt av tre og et halvt minutt. Videoklippet var uten kutt eller flere opptak, sier produsent Jonas Berg til Expressen.

Ifølge produksjonsselskapet ønsket Beckham selv å være til stede i Stockholm under utdelingen, men fikk ikke det til å gå opp i timeplanen.

- Vi vet jo hvordan en fyr som David Beckham har det. Han får tusenvis av sånne forespørsler og sier sikkert nei til 99 prosent. Derfor følte vi at vi fikk superrespons og det var veldig spesielt, sier Berg i Brand New Contents.

USA-aktuell

Ibrahimovic forteller også at han vurderer en overgang til USA før han legger fotballskoene på hylla.

- Jeg kan se meg selv erobre USA på samme måte som jeg har erobret Europa, sier 35-åringen til svenske Aftonbladet.

- Folk blir på ett sted gjennom hele karrieren, men jeg har reist rundt som Napoleon i Europa og erobret alle land jeg har vært i.

Disse spillerne fikk priser i går: Målvakt: Robin Olsen (FC København), forsvarer: Victor Nilsson Lindelöf ( Benfica), midtbanespiller: Emil Forsberg (Leipzig), spiss: Zlatan Ibrahimovic (Manchester United).

Tord Grip fikk utdelt den svenske hedersprisen.

LURT TRILL RUNDT: Philip tror han skal på et vanlig jobbintervju hos Vitamin Well, men blir overrasket når han ser at det er leskedrikkprodusentens største samarbeidspartner Zlatan Ibrahimovic, som skal intervjue ham. Video: Vitamin Well Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!