Beckham endelig klar for Milan

- Kan bli så lenge han vil.

(Dagbladet.no): Etter en tid med usikkerhet ble David Beckham (33) i dag omsider enig med den italienske klubben AC Milan om en låneavtale fra og med den 7. januar. 

LA Galaxy-spilleren vil 6. desember delta i en kamp mot et sammensatt lag fra Oceania i New Zealand, før han forflytter seg til Italia rundt 20. desember.

- David kan bli så lenge som han ønsker, men jeg tror han har forpliktelser i Los Angeles Galaxy som gjør at han må returnere etter et par måneder, sier AC Milan-talsmann Umberto Gandini til Gazetta dello Sport.

Gode nyheter for Capello

Beckham, som er tilbake på det engelske landslaget, har sjøl vært veldig interessert i holde seg i aktivitet gjennom vinterpausen i den amerikanske ligaen Major League Soccer.

Engelskmennenes italienske trener, Fabio Capello, har vært opptatt av det samme.

- Jeg vil si det sånn at AC Milan gjør en god avtale hvis de får ham. David Beckham er profesjonell til fingerspissene. Han tar fotballen på alvor, og han er ikke noen playboy utafor banen, slik mange synes å tro, lød hans attest.

Uviss lenge på låneperioden

Beckham endelig klar for Milan

England møter Ukraina til VM-kvalifiseringskamp den 1. april.

Håpet er at Beckham kan holde seg i kampform gjennom spill for AC Milan, som ligger på tredjeplass etter ni serierunder i italiensk serie A.

- Hos oss har vi en rekke folk og spillere som er jevngode med ham i både ferdighet og status, så jeg tror utlånet kan hjelpe ham og England, kommenterer Umberto Gandini.

Beckham, som har spilt 108 landskamper for England, har også tidligere vært i søkelyset til Milano-klubben AC Milan. Men han valgte da i stedet å flytte til USA fra Real Madrid.

TIL AC MILAN: Det ble avgjort i løpet av dagen i dag, rett etter at David Beckhams advokater hadde startet forhandlinger med den italienske klubben. Foto: GREG ANDERSEN/AP/SCANPIX
TIL AC MILAN: Det ble avgjort i løpet av dagen i dag, rett etter at David Beckhams advokater hadde startet forhandlinger med den italienske klubben. Foto: GREG ANDERSEN/AP/SCANPIX Vis mer