- Beckham er en fantastisk elsker

David Beckhams advokater klarte ikke å forhindre at PR-agenten Rebecca Loos i går kveld fortalte det britiske folk om hvilken fantastisk elsker David Beckham er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Tv-kanalen Sky One har betalt over en millioner kroner for å få Rebecca Loos' historie. Helt fram til sendestart seint i går kveld prøvde Beckhams advokater å få programmet stanset. De lyktes ikke. Rebecca Loos gikk på lufta, og hun fortalte i detalj om forholdet hun hadde med fotballstjernen.

- Han er ikke egentlig min type. Jeg går ikke etter utseende eller image. Det tok ei tid før tiltrekningen oppsto, sier Loos om sitt første møte med Beckham.

Kjemien stemte

Hun sier at hun visste at det var galt å innlede et forhold til den gifte fotballspilleren, men at de ikke klarte å la være. Hun fortalte i detalj om nettene de delte.

- Kjemien var til å ta og føle på. Når vi ble alene i bilen, begynte vi å kysse, og vi fortsatte helt fram til hotellet. Vi var som magneter. Klokka var tre natt til en tirsdag, ingen så at vi ankom hotellet. Vi løp opp til rommet, mens vi lo og smilte. Vi utviklet et bånd. Han er fysisk veldig attraktiv. Etter det er det vel opplagt hva som hendte. Jeg brydde meg om ham. Han var ensom, veldig ensom. Han led på en måte, sier Loos, som beskriver Beckham som en fantastisk elsker.

Ingen intensjon

- Han er en veldig sjenerøs elsker. Han vet hva du vil ha, og han gir det til deg.

Hun tror at Victoria Beckham skjønte at det var noe som skjedde bak hennes rygg.

- Jeg tror at hun ble mistenksom da ryktene om et forhold begynte å gå, sier Loos, som ikke forventer noen sympati fra Victoria Beckham.

- Hun kan kalle meg hva hun vil dersom det får henne til å føle seg bedre. Jeg håper de kommer gjennom dette. Det er ikke min intensjon å ødelegge ekteskapet, sier hun.

Vil avsløre alt

Rebecca Loos understreker at hun er hundre prosent sikker på det hun gjør, og at hun er forberedt på en eventuell rettssak.

- Jeg vet noe om David Beckham som jeg tror bare kvinner som har vært til sengs med ham vet. Det er jeg forberedt på å måtte fortelle dersom saken ender i retten, men jeg vil ikke si noe om det på tv, sier hun bestemt.

Hun angrer ikke på det som skjedde, men hun innrømmer at hun burde vært sterk nok til å si nei. Hun følte seg brukt da forholdet var i ferd med å ta slutt.

- Til slutt handlet det bare om sex. Den siste gangen jeg forlot hotellrommet hans, følte jeg meg som en hore. Billig og brukt, sier PR-agenten.

- Hvorfor skal vi tro på deg, spør intervjuer.

- Det er opp til dere om dere tror meg eller ikke. Jeg er her for å fortelle min historie, sier hun.

Sendingen ble avsluttet med et statement fra familien Beckham der de beskriver beskyldningene fra Rebecca Loos som absurde og ufundert.

LOOSMUNNET: Britene fikk i går kveld høre Rebecca Loo fortelle om det angivelige forholdet til David Beckham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer