- Beckham er god på frispark

Men det er også alt, mener George Best.

(Dagbladet.no): I sin spalte i Daily Telegraph slakter Manchester United-legenden George Best sin etterfølger i uniteddrakt nummer sju, David Beckham.

- Beckham har vært altfor dårlig i de siste kampene til å være Englands kaptein. Det var mye press på ham inn mot landskampen mot Nord-Irland, men han så ikke ut til å takle det, sier Best, som spilte 37 kamper for Nord-Irland i sin tid.

Når det kommer til ferdighetene, så er Best enda krassere.

- Vi vet at han er god på frispark. Men det er også det eneste man får fra ham om dagen, slår Best fast, før han sier at innbytter Kieron Dyer var langt bedre enn superstjerna Beckham på lørdag.

- Beckham må nesten sette seg selv ut av laget når Dyer kommer inn og spiller så bra. Fordi Sven-Göran Eriksson neppe kvitter seg med sin kaptein så seint i kvalifiseringen inn mot VM.

England har gjort det bra i kvaliken til VM i Tyskland neste år. Ballandet leder gruppe 6 ett poeng foran Polen.

GOD PÅ FRISPARK: George Best mener Beckham burde sette seg selv ut av landslaget. Her prøver Beckham seg på et innkast i landskampen mot Nord-Irland lørdag. Foto: AP
GOD PÅ FRISPARK: George Best mener Beckham burde sette seg selv ut av landslaget. Her prøver Beckham seg på et innkast i landskampen mot Nord-Irland lørdag. Foto: AP Vis mer
GAMLE DAGER: George Best varmer opp på Old Trafford i 1964. Best er den første av de fire store «syverne» i United, som er Best, Bryan Robson, Eric Cantona og David Beckham.