Beckham er redd

London-politiet frykter bråk når David Beckham spiller sin første Premier League-bortekamp etter VM. Beckham gruer seg. Mens West Ham-supporterne med det røde VM-kortet bare har fått nok en grunn til å hate Beckham. Enda mer enn før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som 11-åring var David Beckham fra Øst-London maskot på Upton Park - for Manchester United. Når han løper ut på den samme arenaen i dag er følelsene langt fra like positive.

De ballsykeste på de britiske øyer utropte Beckham til syndebukk og landssviker etter at han sparket seg til rødt kort i åttendedelsfinalen mot Argentina.

For West Ham-supporterne var Beckhams «landssvik» bare et siste drypp. Londonlagets tilhengere har lenge hatt et hat-forhold til Beckham.

Viste fingeren

For halvannet år siden slang West Ham-klanen meldinger til Beckham angående hans forhold til Posh Spice Victoria Adams. Beckham svarte med å vise fingeren. Skittkastingen fortsatte forrige sesong.

Nå frykter politiet at West Ham-fansen har planlagt en skikkelig markering av deres årelange Beckham-hat.

- Vi ser muligheten for at det kan oppstå bråk omkring David Beckham, og kommer til å sette inn store styrker, sier en talsmann for politiet i London. - Vi har lagt planer for hvordan vi skal opptre på hjønespark og innkast. Det er da han er alene og ikke har beskyttelse fra andre spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer