Beckham er redd

London-politiet frykter bråk når David Beckham spiller sin første Premier League-bortekamp etter VM. Beckham gruer seg. Mens West Ham-supporterne med det røde VM-kortet bare har fått nok en grunn til å hate Beckham. Enda mer enn før.

Som 11-åring var David Beckham fra Øst-London maskot på Upton Park - for Manchester United. Når han løper ut på den samme arenaen i dag er følelsene langt fra like positive.

De ballsykeste på de britiske øyer utropte Beckham til syndebukk og landssviker etter at han sparket seg til rødt kort i åttendedelsfinalen mot Argentina.

For West Ham-supporterne var Beckhams «landssvik» bare et siste drypp. Londonlagets tilhengere har lenge hatt et hat-forhold til Beckham.

Viste fingeren

For halvannet år siden slang West Ham-klanen meldinger til Beckham angående hans forhold til Posh Spice Victoria Adams. Beckham svarte med å vise fingeren. Skittkastingen fortsatte forrige sesong.

Nå frykter politiet at West Ham-fansen har planlagt en skikkelig markering av deres årelange Beckham-hat.

- Vi ser muligheten for at det kan oppstå bråk omkring David Beckham, og kommer til å sette inn store styrker, sier en talsmann for politiet i London.
- Vi har lagt planer for hvordan vi skal opptre på hjønespark og innkast. Det er da han er alene og ikke har beskyttelse fra andre spillere.

Pappa urolig

Sammen med far Beckham krysser politiet fingrene for at hjemmelagets supportere oppfører seg ordentlig.

- Det er bare en vanlig fotballkamp, men for mange av supporterne går det visst mye dypere enn som så. Jeg kan egentlig ikke fatte at noen oppfører seg slik mot et menneske. Det kommer av at han spiller på det laget som han gjør.

- Innerst inne er jeg urolig for hva som kan hende. Men jeg er sikker på at den virkelige fotballfansen støtter David, sier Ted Beckham.

FORHATT: David Beckham hates over alt på jord blant West Ham-fansen.