Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham er skuffet

Manchester United er villig til å akseptere et bud fra Barcelona på David Beckham dersom Joan Laporta blir valgt til ny president i klubben. Beckham føler seg brukt i en politisk dragkamp.

David Beckhams rådgivere avviste i går rapportene om at United-stjernen er nærmere en overgang til Barcelona.

- David er svært skuffet og overrasket over uttalelsen (fra Manchester United, red.anm.). Han føler at han er blitt brukt i en politisk dragkamp i forbindelse med presidentvalget i Barcelona, skrev SFX i en pressemelding.

Selskapet tar seg av mye av det som skjer rundt David Beckham, og fungerer blant annet som rådgiver for ham.

Manchester United skrev i går i en pressemelding at de hadde gjort en avtale med presidentkandidat i Barcelona, Joan Laporta. Avtalen gikk ut på at Manchester United var villige til å slippe David Beckham med visse betingelser:

Laporta må bli valgt til president i klubben til helga, og Beckhams personlige kontrakt må komme i orden.

- Davids rådgivere har ingen planer om et møte med Joan Laporta eller hans representanter, sto det i pressemeldingen fra SFX.

Beckham, som er blitt linket til en rekke storklubber i Spania og Italia, er for tida på ferie i USA. Bare noen timer før United slapp nyheten om en mulig overgang, kom avisa Los Angeles Times på gata med følgende Beckham uttalelse:

- Jeg er Manchester United-spiller. Så lenge de vil ham meg, blir jeg. Jeg har aldri sagt at jeg ikke vil vekk fra Manchester United og jeg har aldri sagt at jeg vil avslutte karrieren der.

Det er de om lag 95000 klubbmedlemmene av Barcelona som førstkommende søndag skal avgjøre hvem som blir valgt til president. Men om det vil avgjøre et mulig salg av fotballstjernen, som tjener rundt 1,1 millioner kroner i uka i Manchester United, er ennå usikkert.

DRAKTLØS: Om David Beckham spiller i Manchester United-drakt eller Barcelona-trøye neste sesong er ennå uvisst <P>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media