Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham er trist og frustrert

På Real-benken igjen mot Barca i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg Real Madrid-Barcelona på live.dagbladet.no klokka 21 i kveld!

(Dagbladet.no): Real Madrid tar imot Barcelona på Santiago Bernabeu i kveld. Det finnes knapt større fotballkamper å spille.

David Beckham starter etter all sannsynlighet på benken for Real - igjen. I så fall er det første gang han er innbytter i det spanske toppmøtet siden overgangen fra Manchester United i 2003, skriver Mail on Sunday.

I tillegg har Englands nye landslagstrener Steve McClaren valgt å utelate Beckham etter at han overtok for Sven-Göran Eriksson.

- Hver dag er jeg trist og veldig frustrert som fotballspiller, fordi jeg ikke spiller for landet mitt eller klubben min, sier han i et intervju med den spanske avisa La Razon, gjengitt hos Mail on Sunday.

Beckham har spilt fra start i bare én av de sju siste kampene til Real Madrid. Han har ikke tenkt å bli sittende på benken i all framtid.

Forhandlingene om en ny kontrakt med Real Madrid har gått i stå. Om han ikke skriver under en foreslått forlengelse på to år, kan han gå gratis til en ny klubb etter denne sesongen. I så fall kan han starte forhandlinger med klubber utenfor Spania etter nyttår.

- To år til på benken vil være veldig vanskelig. I øyeblikket er det veldig tøft for meg å ikke få spille. Jeg tenker ikke engang på å legge opp. Når hjertet og beina sier stopp, er det tid for det, men det er ikke tilfellet nå, sier han.

BENKHAM: David Beckham er ute i kulda både på landslaget og i Real Madrid. Han innrømmer at han er en frustrert fotballspiller om dagen. Foto: AP/Scanpix
BENKHAM: David Beckham er ute i kulda både på landslaget og i Real Madrid. Han innrømmer at han er en frustrert fotballspiller om dagen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Mail on Sunday trekker fram Arsenal og Tottenham som aktuelle klubber, og nevner også Major League Soccer i USA som en mulig ny arbeidsgiver for David Beckham.

• Din mening: Ønsker du at din klubb henter Beckham gratis til sommeren?