Beckham får ikke spille for Tottenham

Skal bare trene med klubben.

BARE PÅ TRENINGSFELTET: David Beckhams innleggsfot blir bare å se på Tottenhams treningsfelt de neste ukene. White Hart Lane må han se fra tribunen.Foto: SCANPIX/AP/Jeremy Piper
BARE PÅ TRENINGSFELTET: David Beckhams innleggsfot blir bare å se på Tottenhams treningsfelt de neste ukene. White Hart Lane må han se fra tribunen.Foto: SCANPIX/AP/Jeremy PiperVis mer

Følg FA-cupen i fotballstudio fra kl. 14.30!

(Dagbladet): Harry Redknapp bekrefter overfor Sky Sports at David Beckham ikke blir å se i Tottenham-drakt denne våren.

Redknapp hadde håpet å ordne en leieavtale med LA Galaxy, men forhandlingene med den amerikanske klubben skal ha brutt ned på grunn av krav om forsikring.

- Jeg tror ikke det blir noen leieavtale. Vi har et problem med forsikringen, sier Redknapp, ifølge Guardian.

- David er velkommen til å trene med oss en måneds tid, og jeg tror han har lyst til det, men det blir neppe aktuelt at han spiller for oss, sier Spurs-sjefen.

Beckham ble skadet da han ble leid ut til Milan under liknende omstendigheter i fjor, og dette skal ha gjort Galaxy motvillige til å risikere midtbanespilleren på nytt.

Hælskaden kostet 35-åringen både VM-sluttspillet og det meste av MLS-sesongen.

- Det er viktig for meg å holde formen vedlike utenfor sesongen i USA. Jeg er takknemlig for at Tottenham og Harry Redknapp gir meg mulighet til å trene med dem den neste måneden, sier Beckham til Spurs' hjemmesider.

- Jeg er også takknemlig overfor LA Galaxy som gir meg tillatelse. Jeg ser fram til å komme i gang så fort som mulig, sier han.