Beckham får ikke viljen sin

David Beckham blir nektet like høy lønn som Manchester United-kaptein Roy Keane. Og Johann Cruyff advarer mot popstjernelivet.

Det skriver Daily Mail i dag. Ifølge avisa er klubben forberedt på å doble Beckhams lønn til 40 000 pund (530 000 kr.) i uka.

Men fortsatt er det langt fram til Keanes rekordlønn på 52 000 pund (680 000 kr.).

Dermed gjør United det klart hvem som verdsettes høyest på Old Trafford, bare 10 dager etter at Beckham rasende forlot Manchester etter en krangel med Alex Ferguson.

Mange vil også se lønnstilbudet som en melding til Beckhams Spice-kone Victoria, som offentlig hevdet at Davis fortjente minst like høy lønn som Keane.

Uniteds tilbud til Beckham vil også trolig inneholde to krav: At han bosetter seg i kjøreavstand fra treningsfeltet, og at han dropper det ville nattelivet med Posh Spice.

Manchester United er ikke de eneste som synes Beckham bør roe seg litt. Fotballegenden Johann Cruyff uttaler til Sky Sports i dag at Beckham må slutte å leke popstjerne.

- David må si «OK, jeg er en fotballspiller og jeg må konsentrere meg om det.». Kona hans må gjøre det samme i hennes verden - synging, eller hva hun nå holder på med, sier den tidligere Ajax- og Barcelona-treneren.