Beckham får støtte av sjefen

Tabloidavisene i England legger ikke skylden på tapet mot Argentina på David Batty. I steden vil de gjøre fotballhelten David Beckham til skurken i dramaet. Men Beckham får i dag sterk støtte fra landslagssjef Glenn Hoddle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Glenn Hoddle så seg i dag nødt til å gå ut med en støtteerklæring til David Beckham. Han ba de engelske fansen om å tilgi Beckham for at han ble sendt av banen med rødt kort.

  - Gutten har en stor framtid for England, sa Hoddle på en pressekonferanse i dag formiddag.

   Hoddle er tydligvis redd for at den 23-årige midtbanespilleren skal bli utsatt for mobbing fra supporterne til andre lag, når han spiller for Manchester United i Premier League.

   David Beckham ble sendt av banen med rødt kort i andreomgang. Rett foran øynene på dommeren hevn-sparket han lett til den argentinske kapteinen Diego Semeone. Det ga den teatralske argentineren rikelig anledning til å skape seg for en presset dansk dommer, som dro opp det røde kortet.

   Dermed måtte England spille andreomgangen og ekstraomgangen med ti spillere, og stillingen endte på 2-2. Kampen måtte derfor avgjøres på straffespark, der den uerfarne David Batty ble syndebukken som bommet på det siste og avgjørende sparket.

Helt blir til skurk

   Avisene i England har derimot ikke vært nådig mot Beckham. I dagens utgave av The Daily Mail vier avisen hele forsiden til overskriften: «Øyeblikket av sinnsykdom som tok fra oss VM-håpet.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer