Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham fikk ny toårskontrakt i Real

Av sportslige årsaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beckham (31) blir tilbudt avtale som binder ham til Real Madrid fram til 2009.

Fordi han er god nok, ikke fordi han som fotballikon blant annet fram til 2004 var med på å doble Real Madrids omsetning.

- Markedsinntektene er viktige, men i Real er det sportslige viktigst. Og trenerteamet ga grønt lys for å forlenge Beckhams avtale, sier Real-president Ramon Calderon til Marca.

I ettermiddag går Beckhams pressetalsmann ut og avviser at kontrakten er undertegnet.

- Det er vår intensjon at partene setter seg ned og snakker om en ny avtale i løpet av høsten, sier Beckham-talsmannen til Reuters.

Beckham er blitt vraket på det engelske landslaget, og er en del av det svarteste kapitlet i den spanske storklubbens historie.

På tre år har ikke klubben fra Bernabeu vunnet eneste stort trofé.

Beckham kom til den spanske hovedstaden fra Manchester United i 2003 og kunne gått gratis neste sommer. Reals nye trener Fabio Capello antydet allerede i sommer at mannen med de presise frisparkene hadde ei framtid i klubben.

SPILTE FRA START I GÅR: David Beckham og Real innledet Primera Liga med 0-0 på hjemmebane mot Villarreal i går kveld. Foto: Scanpix/Ap
SPILTE FRA START I GÅR: David Beckham og Real innledet Primera Liga med 0-0 på hjemmebane mot Villarreal i går kveld. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Beckham er en viktig spiller for Real Madrid, sa Capello.

• Din kommentar: Er Beckham fortsatt en spiller i verdensklasse?