Beckham fikk smellkyss

En haug med engelske managere har kåret tidenes beste fotballag, Collymore reiser til Hollywood mens Beckham ble ble kysset.

PELE var juvelen på Brasil siden ballen gikk i bana rundt Ekvator, sammen med Rivelino & co. var BRASIL årgang 1970 tidenes beste lag. Dette i følge en kåring gjort av en drøss med britiske managere for bladet «FourFourTwo». Videre på lista finner vi MANCHESTER UNITED, 1998/99, REAL MADRID 1955/56, NEDERLAND 1974, FRANKRIKE 1998-2000, ENGLAND 1966, LIVERPOOL 1985/86, UNGARN 1950-54, LIVERPOOL 1987/88 og TOTTENHAM 1960/61

I BAKROMMET tar seg den frihet og nevner at EIF 1976 burde ha vært med på lista. EIF står for Eidsvold Idrætsforening og her spilte en langhåret dust foran som hadde sine klare begrensninger som fotballspiller, men på vingen lå Sverre «The Cat» Johnsen. Bak spilte rørlegger'n Emilsen, pudding-Tore, sweeper-Mejlo, oksen Antonsen, suverene Skauen, vesle Aas og bruttern. Midten med Ringnes Hennanger, og hvem husker vel ikke finte-Reven fra Bjerke. Oppmann Pint var den samme. Bedre historier fra ball-Norge enn denne kan sendes per e-post. Takk.

JOHN CAREW blir av blir av noen britiske aviser pekt ut som en styrke på Valencia når avisene nå har startet å telle ned til kvartfinalene i Champions League. Hos Real Madrid blir Luis Figo plukket ut.

FIFA klarte av en eller annen slesk grunn å legge VM-finalene i 2006 til Tyskland og ikke til det afrikanske kontinent. Nå ser det ut til at FIFA gir et land i Afrika VM i 2010. På tide pamper!

MOHAMMED AL-FAYED har ikke bare planer om å gjøre Fulham om til en solid klubb i Premiere League neste sesong, i følge sikre kilder i klubben har den steinrike Harrodseieren sagt at Fulhams mål er å bli store i Europa.

DAVID BECKHAM ble nylig kysset, og slapp av, dette er ikke en sladrehistorie. Han stilte opp i Stockport for å promotere fotballartikler. Der var det ei åtte år gammel jente som ga Becks et smellkyss og meldingen...«Du er flink, men du spiller på feil lag. Synd du ikke er Liverpool-gutt».

NEIL RUDDOCK er ikke ønsket av Crystal Palace mer, men den gamle jernstopperen prøver seg nå som Tv-vert.

STAN COLLYMORE har reist til New York for å finne ut om han kan bli filmstjerne,

MYGGEN til Frigg og heia Kidderminster Harriers!