Beckham fikk trøst av Tom Cruise

Etter England-vraking.

(Dagbladet.no): David Beckham var langt nede da Steve McClaren vraket ham fra det engelske landslaget. I etterkant har Beckham benektet påstander om at han gråt og tryglet for plassen sin - men Real Madrid-stjernen erkjenner at han trengte trøst.

Beckham fikk den tunge beskjeden i det han var på vei inn i flyet til Los Angeles for å slutte seg til Real Madrids treningsleir.

- Cruise er så positiv

Og en av de første personene han ringte var vennen Tom Cruise - som tidligere har flydd til Madrid i ens ærend for å se Beckham spille.

- Da jeg landet i Amerika ringte jeg Tom. Han er en strålende person å snakke med, fordi han er en så positiv person. Han snakket om alt jeg hadde gjort i VM, om målet jeg scoret og målene jeg la opp til. Han sa jeg var en stor spiller, at jeg spilte for Real Madrid, at jeg har en frisk familie og tre sønner og en kone som elsker meg, sier Beckham til filmsiden imdb.com.

- Han (Cruise) er et flott eksempel på en som alltid er positiv. Og det var slik jeg begynte å komme over vrakingen. Jeg kom over det ved hjelp av vennene rundt meg, sier han.

Beckham har signalisert at han er svært motivert for et comeback for England, men selv tviler han på at det kommer til å skje.

- Jeg ønsker ikke at det tar slutt, jeg vil fortsette. Men hvis jeg holdt på med veddemål ville jeg ikke satt penger på at jeg får spille igjen. Men hvem vet? uttalte han nylig.

RINGTE CRUISE: Da David Beckham landet i Los Angeles en del timer etter å ha fått beskjed om at han vraket fra det engelske landslaget, ringte han Tom Cruise for å få trøst. Foto: AP
RINGTE CRUISE: Da David Beckham landet i Los Angeles en del timer etter å ha fått beskjed om at han vraket fra det engelske landslaget, ringte han Tom Cruise for å få trøst. Foto: AP Vis mer
<B>POSITIV:</B> Ifølge David Beckham er Tom Cruise fantastisk på å være positiv uansett omstendigheter.