Beckham fikk vinterferie i natt

Galaxy ute av sluttspillet.

David Beckham og LA Galaxy kan glemme sluttspillet i MLS. Søndag ble det 0-1-tap borte mot Chicago Fire.

Los Angeles måtte vinne kampen, men ble regelrett rundspilt og det definitive nådestøtet kom tre minutter på overtid da innbytter John Thorrington nettet kampens eneste mål.

Gode for seint

Galaxy har slitt denne sesongen, men med seks kamper uten tap mot slutten av sesongen holdt Beckhams lag liv i sluttspilldrømmen.

– Vi var inne i en god trend og det er tydelig at formen tidlig i sesongen ødela for oss, mente Beckham.

Han kom til LA Galaxy i juli, men har slitt med skader. Søndag fikk han en drøy halvtime uten at det hjalp Galaxy til sluttspillet. Beckham var tydelig rusten på cornere og frispark. Enkelte ganger maktet han ikke engang å løfte ballen over nærmeste motspiller.

Det var åpenbart for tilskuerne at engelskmannen ikke var i kampform etter skadeproblemene. Mot slutten gispet «Becks» etter luften. 21.374 tilskuere i Chicago fikk se at hjemmelaget tok seg til sluttspillet.

Først i februar starter Galaxy oppkjøringen til MLS-2008. Men det betyr ikke avslappende dager for Beckham.

SKAL TRENE OG TRENE: David Beckham og Galaxy får ufrivillig fotballpause i og med at sluttspillet glapp for laget. Foto: Scanpix/Afp
SKAL TRENE OG TRENE: David Beckham og Galaxy får ufrivillig fotballpause i og med at sluttspillet glapp for laget. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Skal trene

– Jeg er en person som liker å trene og arbeide hver dag. Slik har det vært i hele min karriere, sa Beckham.

– Jeg har aldri hatt mer enn tre uker ferie om sommeren de siste 15 årene. Jeg kommer til å trene og holde meg i form uansett hva som skjer, la superikonet til.

Spørsmålet er om fru Beckham er like begeistret over treningsiveren. Victoria skal nemlig gjenforenes med Spice Girls. De skal på verdensturné i desember.

Da er det neppe ideelt for familiefreden at herr Beckham terper dødballer på treningsfeltet.

(NTB-AFP)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1052743351


Varnish cache server