- Beckham forfølges som Diana

Den tidligere britiske sportsministeren advarer mot fotfølgingen av Manchester Uniteds David Beckham. - Beckham er nok den mest forfulgte personen siden Prinsesse Diana, sier Tony Banks.

Ifølge Banks må Beckham beskyttes både mot presse og og plagsomme enkeltpersoner, skriver The Sun i dag.

- All publisiteten han får er for intens og personlig. Det som bekymrer meg er at det finnes alltid en gærning der ute som vil ha 15 minutter med berømmelse, sier Banks.

Sikkerhetsopplegg

Også den engelske landslagssjefen Kevin Keegan er opptatt av sikkerhet rundt Premier Leagues superstjerner.

- Folk har kritisert sikkerhetsopplegget vi har for England-spillerne. Men etter det som skjedde med Beatles-Harrison nylig, kan du vedde på at det ikke blir slurvet med framover, sier Keegan.

David Beckham og kona Spice-kona Victoria er Storbritannias mest omtalte mennesker den siste tida. Mye er trolig selvforskyldt.

Beckham ble på nytt utvist for en grisetackling i klubb-VM i Brasil. På samme tid i England fortalte kona at 24-åringen liker å gå i trusene hennes. Og i helga ble det avslørt at kriminelle planla å kidnappe parets sønn Brooklyn.

Sirkus

Nå innrømmer til og med Manchester United-manager Alex Ferguson at han ikke klarer å styre Beckham-sirkuset.

- Jeg kan ikke uttale meg om hva som har skjedd i Rio, fordi det er Manchester Uniteds egen sak, sier Keegan.

Nå vil Beckhams rådgivere trekke høyrevingen ut av mediebildet er par måneder. Alle sponsoravtaler og personlige opptredener vil bli kuttet ned til et minimum.

- Jeg har hørt at de sammenlikner Beckham med en superkjendiser og popstjerner. Men når han møter for England er han ingen av delene. Han er en fotballspiller og sånn behandler jeg han også, sier Keegan.

KAOS: David Beckham får aldri gå i fred - uansett hvor han er i verden.