Beckham fortsetter som England-kaptein

Sven-Göran Eriksson bekreftet i dag at David Beckham fortsetter som engelsk landslagskaptein. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Beckham har slitt med formen den siste tiden og har slitt benken i Manchester Uniteds to siste kamper. Men i dag fikk han i hvert fall bekreftelsen på at han fortsetter med kapteinsbindet på landslaget.

- Han gjorde det veldig bra mot Spania, sier Eriksson.

- Han fortsetter som min kaptein. Jeg ser ingen grunn til å endre på det.

England møter Finland på Anfield førstkommende lørdag og reiser til Tirana for å møte Albania neste onsdag.

Usikker Seaman

Arsenal-keeper David Seaman og Livepools Steven Gerrard er Sven-Göran Erikssons to spørsmålstegn foran de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Finland og Albania. - Seaman har problemer med ryggen, men vi bestemte oss for å ta ham ut likevel. Jeg vet ikke om han blir kampklar, sier Eriksson.

- Jeg vet at Steven har litt trøbbel. Han kommer seint i morgen. Jeg ble enig med ham og manager Gerard Houllier om at han skulle få den spesialbehandlingen han har fått de siste ukene, sier Eriksson.

Ukelønn: 1,3 mill. kroner

Tottenham skal være villig til å betale utrolige 1,3 millioner kroner i uka for å beholde Sol Campbell. Campbells kontrakt med London-klubben går ut til sommeren. Klubber i hele Europa har Campbell høyt oppe på ønskelista, men Tottenham vil strekke seg langt for å beholde landslagsstopperen.

De nye Spurs-eierne, ENIC, lokker med en enorm lønnspakke i tillegg til eksklusive rettigheter til sitt navn og ansikt, skriver The Sun. Campbells agenter har allerede hatt samtaler med Tottenhams viseformann David Buchler. Klubben ønsker en rask avklaring slik at ikke de mister sin største stjerne.

Ny Soton-kontrakt for Richards

Dean Richards har skrevet under på en ny toårsavtale med Southampton. Han blir dermed værende i klubben fram til 2005. - Dean signerte rett etter seieren mot Everton på lørdag, sier styreformann Rupert Lowe til klubbens hjemmeside. Det har vært spekulert i at 26-åringen skulle være på vei til Tottenham Hotspur. Lowe bekrefter derimot at Southampton har sagt nei til et Spurs-bud på Hassan Kachloul.

Kilder: Reuters, The Sun.