Beckham-fotografer forstyrret treneren

Stilte i dress på benken.

(Dagbladet.no): David Beckham ble sittende på benken i 90 minutter da LA Galaxy startet opp ML-serien igjen med 0-0 borte mot Toronto i natt.

Beckham var så langt fra spill at han like godt tok på seg dress og slips foran utallige fotografer og fans med plakater.

Sto foran treneren

- Vi prøver å få ham på banen. Med en gang han han kommer seg på plass, så kommer dette til å forsvinne, tror jeg, sier Galaxy-trener Frank Yallop.

Han snakker om Beckham-sirkuset, der folk i natt var mer interesserte i å se Becks på sidelinja enn å følge ballen på banen.

- Mens kampen ble spilt var det folk foran meg som tok bilder. Vi er nødt til å få det vekk, og vi skal få ham på banen, sier Yallop.

Ikke kurert

Venstreankelen er fortsatt problemet for Englands største fotballstjerne. Torsdag kveld er D.C United motstander, og Galaxy håper igjen at Becks kan spille. Som etter forrige kamp, da Becks ble hetset for manglende oppmøte.

UTEN SOKKER: David Beckham var ikke i Galaxy-troppen, men satt på benken under kampen. Med slips, uten sokker. Foto: Scanpix/Afp
UTEN SOKKER: David Beckham var ikke i Galaxy-troppen, men satt på benken under kampen. Med slips, uten sokker. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Han løp litt i dag og ankelen kjentes litt mindre stram ut enn i går. Jeg vil ikke si at han er kurert, og at han spiller torsdag. Vi får se, sier Galaxy-treneren.

Los Angeles-laget trenger superstjernen, på sesongens 12 første kamper har laget bare tatt tre seirer.

Beckham lei seg

Toronto hadde solgt ut alle sine 22 522 billetter til nattas kamp.

- Jeg skulle gjerne spilt, spesielt med tanke på alle tilskuerne som var møtt opp, men jeg må være forsiktig med skaden min, sier Beckham.

Han ber om tålmodighet og forståelse for at han faktisk er i USA for å spille fotball.

- Jeg skal være her i fem år, kanskje enda lenger. Derfor håper jeg folk er litt tålmodige og ikke tror at jeg bare er her for glitter og glamour. Jeg er her for å spille fotball, ingenting annet.

Beckham-fotografer forstyrret treneren
HER ER DEN: Venstreankelen er bandasjert og ikke klar til spill.
JAKT: Beckham skrev selvsagt autografer.
SAVN: Kanadierne var skuffet over Beckhams fravær på banen.
HUMOR: Toronto-fansen visste godt hvorfor fotografene kom.