Beckham «frikjent»

En israelsk privatdetektiv har frikjent David Beckham fra alle utroskapsanklagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han kan ha falt for Rebecca Loos en eller annen gang, men han er ikke den Don Juan eller gigolo som hun vil ha oss til å tro, sier Moshe Buller, som er ansatt av «familien Beckhams nærmeste krets» for å utrede hele affæren.

Den svenske avisa Expressen møtte Buller på en restaurant i Tel Aviv seint i går kveld. Beckham-episoden har brått gjort navnet hans kjent over hele verden. Buller hevder at Rebecca Loos var ute etter fotballstjernen- og hans penger- allerede fra hun fikk jobben som hans personlige assistent. Han påstår også at Loos lyver når hun sier at Beckham sendte en rekke kjærlighetsmeldinger til henne via mobiltelefonen.

- Sendte ikke SMS

- Min gransking viser at Beckham ikke kunne ha sendt SMS til henne på de tidspunktene hun angir. De kom fra en helt annen telefon, og på tidspunkter da han beviselig ikke kan ha sendt dem, sier Buller.

- Jeg utelukker ikke at de kan ha hatt en affære. Han kan ha falt for henne, som alle ensomme unge menn i den situasjonen ville gjort. Men det var ingen stor romanse, slik hun hevder, sier Buller.

Den israelske privatdetektiven har også funnet ut at en rekke andre pikante detaljer, som at de skulle hatt samleie på et toalett i en dyrepark, er usanne. Det er heller ikke riktig at Beckham skal ha vært utro med en rekke kjente fotomodeller, som den berømte spanske modellen Ester Canadas.

- Bare kaffe, ikke sex

- Han møtte modeller, det er sant. Men bare over en kopp kaffe på hans favoritthotell i Madrid. Det var ikke sex, bare vennskap, forteller Buller.

Detektiven tilbrakte seks dager i Madrid, der han ved hjelp av lokale kolleger avhørte rundt 20 personer, blant dem hotellansatte, sjåfører og sikkerhetsvakter.

Han snakket imidlertid ikke med noen fra Beckhams klubb, Real Madrid, og møtte heller ikke verken Victoria eller David Beckham.

INGEN SMS-MELDINGER: En israelsk detektiv påstår nå at David Beckham ikke har sendt hete tekstmeldinger fra sin mobil til Rebecca Loos (under).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer