Beckham «frikjent»

En israelsk privatdetektiv har frikjent David Beckham fra alle utroskapsanklagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han kan ha falt for Rebecca Loos en eller annen gang, men han er ikke den Don Juan eller gigolo som hun vil ha oss til å tro, sier Moshe Buller, som er ansatt av «familien Beckhams nærmeste krets» for å utrede hele affæren.

Den svenske avisa Expressen møtte Buller på en restaurant i Tel Aviv seint i går kveld. Beckham-episoden har brått gjort navnet hans kjent over hele verden. Buller hevder at Rebecca Loos var ute etter fotballstjernen- og hans penger- allerede fra hun fikk jobben som hans personlige assistent. Han påstår også at Loos lyver når hun sier at Beckham sendte en rekke kjærlighetsmeldinger til henne via mobiltelefonen.

- Sendte ikke SMS

- Min gransking viser at Beckham ikke kunne ha sendt SMS til henne på de tidspunktene hun angir. De kom fra en helt annen telefon, og på tidspunkter da han beviselig ikke kan ha sendt dem, sier Buller.

- Jeg utelukker ikke at de kan ha hatt en affære. Han kan ha falt for henne, som alle ensomme unge menn i den situasjonen ville gjort. Men det var ingen stor romanse, slik hun hevder, sier Buller.

Den israelske privatdetektiven har også funnet ut at en rekke andre pikante detaljer, som at de skulle hatt samleie på et toalett i en dyrepark, er usanne. Det er heller ikke riktig at Beckham skal ha vært utro med en rekke kjente fotomodeller, som den berømte spanske modellen Ester Canadas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer