Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham går gratis ved sesongslutt

Fyller 36, nekter å legge opp.

FOTEN FUNKER: David Beckham har lyst til å fortsette med fotball, men vet ikke i hvilken klubb eller hvilket kontinent. Foto: Rob Carr/Getty Images/AFP
FOTEN FUNKER: David Beckham har lyst til å fortsette med fotball, men vet ikke i hvilken klubb eller hvilket kontinent. Foto: Rob Carr/Getty Images/AFP Vis mer

David Beckham er inne i sitt siste kontraktsår med Los Angeles Galaxy, men fotballstjernen utelukker ikke en ny sesong i USA.

35-åringen har ingen planer om å legge opp etter sesongen, men engelskmannen har ikke bestemt seg for om han skal fortsette i USA eller gå til en europeisk klubb.

På spørsmål om han spiller i Major League Soccer (MLS) neste år, svarer han:

- Det er en mulighet. Jeg tror det er viktig at jeg kun konsentrerer meg om spillet mitt i år, sier Beckham til Toronto Star.

I mai fyller «Becks» 36 år. Han stortrives fortsatt på fotballbanen.

- Jeg føler meg bra i kamper. Jeg føler at jeg presterer godt. Jeg må fortsette slik, og så om noen måneder kan jeg tenke på hva jeg må gjøre og hva jeg ønsker. Jeg elsker sporten like mye som da jeg var 21 år gammel. Jeg tar vare på meg selv, så det er ingen grunn for meg til å stoppe, sier Beckham.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media