- Beckham har fått burger-forbud

LA Galaxy vil ikke se noe kroppslig forfall.

(Dagbladet.no): Stjernetilværelsen i Los Angeles har nok vist seg mer strabasiøs enn det David Beckham (32) forestilte seg på forhånd.

Først ble han hetset ut av tilskuere da han lot være å reise på bortekamp, fordi han er ankelskadd. Klok av skade stilte han opp under nattas kamp, i dress og slips, men da overskygget han alt det sportslige.

Nå skal superstjerna dessuten ha fått burgerforbud.

- Dessverre tar fotografene meg i å spise på steder hvor jeg strengt tatt ikke skulle ha spist, fordi jeg er idrettsmann. De har avbildet meg mens jeg har spist hamburgere, og de har tatt bilder av meg idet jeg har drukket kaffe, sier Beckham sjøl, ifølge Daily Star.

- Forbud mot å spise feit mat

Ifølge den engelske tabloiden har trener Frank Yallop nå sett seg lei på de stadige oppslagene, hvor Beckham spiser burgere.

- Helsefreakene hans av noen sjefer har forbudt ham å spise feit mat, forteller en kilde til Daily Star.

- Når de har betalt 128 millioner pund for ham, ønsker de ikke at han skal bli fylt opp av mettet fett, tillegger kilden. 

STJERNER OG STRIPER: David Beckham tar skikken dit han kommer, men akkurat burgerinntaket kan trenerne i LA Galaxy styre sin begeistring for. Foto: J.P. MOCZULSKI/REUTERS/SCANPIX
STJERNER OG STRIPER: David Beckham tar skikken dit han kommer, men akkurat burgerinntaket kan trenerne i LA Galaxy styre sin begeistring for. Foto: J.P. MOCZULSKI/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Færre og færre paparazzier

Ifølge denne, er Beckham vanligvis flink til å passe på sin egen kropp, men noen ganger blir han for fristet, og bryter forbudet.

I framtida er det i det minste mindre sjanse for at den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren skal bli tatt på fersken med fett på fingrene, for fotografene som følger ham har blitt stadig færre.

- Den første uka hadde vi 47 biler etter oss. Deretter ble det bare 25, og forleden dag var tallet nede i 15. Så vi er i ferd med å bli kvitt dem, håper amerikansk fotballs nye frontfigur.

- Beckham har fått burger-forbud
FÆRRE FOTOGRAFER: - Den første uka hadde vi 47 biler etter oss. Deretter ble det bare 25, og forleden dag var tallet nede i 15. Så vi er i ferd med å bli kvitt dem, forteller David Beckham.