Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham har ingen planer om å legge opp

Real-sjef hadde bare hørt det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beckham gir seg som fotballspiller når han fyller 33 år. Det mener Real Madrid-president Ramon Calderon å vite.

Klubben ønsker å forlenge kontrakten med den tidligere England-kapteinen, og røper at det ikke er aktuelt med en kontrakt lenger enn til 2008.

- Så vidt jeg vet har han bestemt seg for å legge opp om to år. Det ville vært fantastisk hvis han ville blitt oss oss de neste to årene, sier Calderon til BBC.

Skal fortsette lenger?

Beckham-klanen var ikke seine om å svare på utspillet fra Calderon. Ifølge nyhetsbyrået Reuters blir pensjonistplanene blankt avvist av stjernens talskvinne.

- At noen snakker om å legge opp kommer overraskende på oss. Ingen har diskutert en dato for det. Det eneste David er opptatt av er å spille for Real Madrid og vinne trofeer med klubben, sier Beckhams talskvinne.

31-årige Beckham sliter benken på Bernabeu for tida, men satser på å kjempe seg tilbake på laget. I høst er han også blitt vraket på det engelske landslaget.

Real vil fortsatt satse på Beckham, og presidenten insisterer på at trener Fabio Capello liker mannen med et av verdens beste høyrebein.

GIR SEG I 2008: Dødballekspert David Beckham har bare to sesonger igjen, sier presidenten i hans spanske klubb Real Madrid. Foto: Scanpix/Reuters
GIR SEG I 2008: Dødballekspert David Beckham har bare to sesonger igjen, sier presidenten i hans spanske klubb Real Madrid. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Vi trenger ham, han spiller godt og treneren stoler på ham. Vi håper alt er på plass i løpet av 15-20 dager, slik at han kan signere en ny kontrakt, sier Calderon.

Har hørt...

På spørsmål fra Reuters om hvor han har det fra at Beckham vil legge opp i 2008, svarer Calderon at «han har hørt det fra folk»