- Beckham har lekt med oss

Real-presidenten er forbanna.

(Dagbladet.no): Real Madrid-president Ramon Calderon føler seg lurt av David Beckham og rådgiverne hans.

Beckham vil gå gratis til Los Angeles Galaxy i sommer, med mindre amerikanerne kjøper ham fri før kontrakten med Real er fullført.

Beckham har bare fått starte fem kamper for Real i første halvdel av sesongen, og slik sett bør det kanskje ikke komme som et sjokk på klubben at han benytter seg av sin lovfestede rett til å begynne i en ny jobb.

- Sa ingenting

Men Calderon mener Beckham og hans rådgivere har forhandlet fram kontrakten allerede før den tillatte datoen, 1. januar i år.

- De har lekt med oss de siste to månedene, sier Calderon til radiostasjonen Onda Madrid ifølge Daily Mails nettutgave.

- Ingen av gangene representantene hans møtte Predrag Mijatovic (Reals sportsdirektør - red. anm.) informerte de ham eller klubben om at han hadde blitt enig om en kontrakt med en annen klubb. De fortalte oss aldri at Beckham hadde fattet sin beslutning, at han hadde kjøpt et hus i Los Angeles. Jeg føler ikke at det er riktig, og jeg liker det ikke, sier Calderon.

Støtter vrakingen

FÅR TRENE: David Beckham snakker med en av trenerne under dagens trening. Foto: AP/Scanpix
FÅR TRENE: David Beckham snakker med en av trenerne under dagens trening. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Calderon støtter også sin trener Fabio Capello, som sier han aldri vil bruke Beckham på laget igjen.

- Jeg forstår Capellos beslutning om å holde Beckham ute av førstelaget. Tross alt har spilleren tankene sine et annet sted. Det er trist, for med tanke på Beckhams tid i Madrid, hadde han fortjent en bedre avskjed med klubben enn dette, sier Calderon.

FØLER SEG LURT: Real-president Ramon Calderon tror Beckham var enig med Los Angeles Galaxy om kontrakt før han hadde lov til å forhandle med dem.