Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham hjalp England til seier

David Beckham var tilbake i hjemlandet og spilte landskampen mot Kroatia onsdag. Kapteinen storkoste seg og skal ha mye av æren for at kampen endte 3-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det gikk ikke mer enn ti minutter før David Beckham gjorde seg bemerket i Englands treningskamp mot Kroatia.

En Kroatia-spiller handset på en ball fra Paul Scholes, og Beckham var mannen som fikk sjansen til sende England i ledelsen fra straffemerket.

Den ferske Real Madrid-spilleren satte straffen i mål, og sørget med det for nye overskrifter i hjemlandet onsdag.

Men «Becks» var ikke helt ferdig. Etter 51 minutter sendte fotballstjernen av gårde et perfekt innlegg som Michael Owen enkelt satte i mål med hodet.

Full kontroll

Knapt ti minutter senere valgte England-trener Sven-Göran Eriksson å ta av David Beckham, samt flere sentrale spillere.

Men det gjorde ikke noe. David Beckham var tilbake i England og fikk vist kritikerne at han fortsatt kan det som startet hans enorme stjernestatus. Og overskriftene var allerede kommet:

«Becks is Back», prydet flere engelske nettsteder onsdag kveld.

Frank Lampard fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 3-0 ti minutter før slutt, mens Mornar ordnet trøstemålet til Kroatia - også det på tampen av kampen.

Kroatia er bare ett poeng bak ledende Bulgaria i EM-kvalifiseringsgruppe 8, mens England ligger to poeng bak Tyrkia i gruppe 7, riktignok med en kamp mindre spilt en gruppelederen.

(NTB)

FULLTREFF: Michael Owen header inn Englands andre mål etter innlegg fra David Beckham.