Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham holder kjeft

David Beckham har funnet ut at han må si minst mulig dersom han skal ha det hyggelig i Manchester United. Les siste nytt og ryktene fra Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige sesong ble Beckham vraket etter at han passet på sønnen Brooklyn i stedet for å trene med United.

Manager Alex Ferguson har gitt sin versjon av saken, men Beckham velger fortsatt å være taus om konflikten med sjefen.

- Mye av det som skjedde mellom meg og manageren har blitt holdt skjult. Det som ble sagt mellom oss er glemt nå. Som alle andre sjefer gjør han sin ansatte opprørt. Men det han gjør er ofte rettferdig, sier Beckham i et intervju med magasinet OK!.

Beckham er hissig på banen, men vil aldri prøve seg med ufine finter mot Ferguson. Han vet at det bare skaper trøbbel for ham sjøl.

- Det blir sånn at du til en viss grad bare må holde kjeft. Mesteparten av tida bare finner du deg i ting slik at livet blir lettere, sier 25-åringen.

- Han prøver bare å gjøre det beste for meg. Han er sjefen og noen ganger må du høre på ham. Vel, mesteparten av tida.

I sommer har Beckham stadig vært offer for spekulasjoner om et klubbskifte til Sør-Europa. Både AC Milan og Barcelona skal ha vært villige til å spytte ut med 600 mill. kroner for høyreflanken.

- Noen av tilbudene fikk meg til å heve øyenbrynene, men jeg og familien er lykkelig. Men de pengene som var nevnt er skremmende. Det er tøysepenger, sier Beckham.

  • PETTER RUDI har såvidt skrevet under utleiekontrakten med Molde, før Sheffield W snakker om å erstatte nordmannen. - Nå har vi fått en ny spiller ut av døra, og forhåpentligvis vil det føre til at vi kan kjøpe en eller to nye spillere, sier manager Paul Jewell. Rudi kommer trolig aldri til å spille for Wednesday igjen. Leiekontrakten med Molde går ut samtidig med Rudis kontrakt i England neste sommer.

SOL CAMPBELL er ikke på vei til Manchester United likevel. - Sånn historier er bare spekulasjoner, og det har ikke vært noen kommunikasjon mellom oss og Manchester Untied, sier Tottenhams direktør David Pleat. Campbell er Bosman-spiller neste sommer, og kan fra nyttår forhandle fram en gratisovergang med hvilken som helst klubb.LEEDS håper klubben likevel ikke mister Mark Viduka i sju kamper under OL. Den 24-årige australieren skal etter planen reise til Sydney-OL allerede neste helg. - FIFA har skrevet til Australia og de andre nasjonene og spurt om de kan la være å ha med overårige spillere. Men det er opp til hvert enkelt land, sier Leeds-formann Peter Ridsdale. Trolig vil det australske OL-laget avslå Leeds' ønske. - Vi følger bare reglene, og vi fortsette med det, sier president David Woolley i det australske fotballforbundet.STEVE McMANAMAN skal nå være på vei fra Real Madrid til Serie A-mesterne Lazio. McManaman har på nytt sagt nei til Middlesbrough, og Lazio-president Sergio Cragnetti bekrefter at klubben har bydd 110 mill. kroner for 28-åringen. McManaman vil ikke tilbake til England av skatteårsaker, og slipper trolig å kutt ukalønna på 800 000 kroner i italiensk fotball.RONALD DeBOER avviser at han er på vei til Manchester United. Den nederlandske høyreflanken spiller i Barcelona sammen med tvilling- og stopperbror Frank. - Noen har sagt at United har ringt meg. Ryktene er ikke sanne. Denne helga snakket jeg med Barca-treneren og presidenten for å klargjøre framtida mi. For jeg vil bort dersom jeg bare er 16. eller 17. mann i troppen her, skriver De Boer på sin hjemmeside.

Kilder: The Mirror, BBC, Football 365, Press Association.

PÅ GO'FOT MED SJEFEN: David Beckham har funnet ut at det ikke lønner seg å blåse ut mot Alex Ferguson.