Beckham hudflettes av Capello

Selv på tribunen.

(Dagbladet.no): David Beckham blir LA Galaxy-spiller til sommeren. I mellomtida er han VIP-tilskuer når Real Madrid spiller, han har ikke fått spille siden 7. januar.

I går satt han på tribunen igjen, bildene viste at han var mest opptatt av sin mobil, da Real tapte 0-1 mot bånnlaget Levante.

Etter kampen opplevde 31-åringen en ny breiside fra trener Fabio Capello. Real-treneren ber om tid til å forme et nytt lag, og henviser til at det ikke gikk bedre med Becks i elleveren.

Tre år uten suksess

- Han var her i tre år og resultatene var slett ikke gode. Nå prøver vi en ny lagoppstilling, og jeg venter på at viktige spillere skal komme tilbake. Jeg er overbevist om at jeg gjør det rette. Husk at han spilte mot Deportivo, og vi tapte, sier Capello ifølge The Independent.

Den tidligere Juve-sjefen sa først at Becks aldri spiller i hvitt igjen. Så snudde Capello, uten at det har gitt mer spilletid til den tidligere England-kapteinen. Beckham har ikke vært på banen i de seks siste kampene.

- Beckham har ikke gjort noe for meg, sier Capello til AFP og legger til at tapet på Bernabeu var blodig urettferdig.

- Vi hadde seks eller sju sjanser til å score, vi skulle hatt tre straffespark. De hadde ett skudd på mål.

Beckham hudflettes av Capello

Nekter å trekke seg

Med tapet i går er Real på fjerdeplass i Primera Liga, fem poeng bak ligaleder Barcelona.

Responsen fra Real-fansen var vifting med hvite flagg i går kveld, en klar beskjed til treneren om å gå.

- Treneren må alltid ta skylda for alle. Jeg har ikke tenkt å si opp. Jeg holder på det, fordi jeg fortsatt er overbevist om at vi kommer til å vinne noe denne sesongen. Det er greit at de piper, det skjer alltid når ting går dårlig, sier Capello.

• Primera Liga: Resultater, tabell og toppscorer

DAVID OG MAMMA: David Beckham var trygt innlosjert på VIP-tribunen da Real tapte i går. Mor Sandra til venstre. Foto: Scanpix/Reuters
DAVID OG MAMMA: David Beckham var trygt innlosjert på VIP-tribunen da Real tapte i går. Mor Sandra til venstre. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
<B>GIR SEG IKKE: Fabio Capello er sikker på at han kan vinne noe, helst uten Beckham.
JUBILEUMSKAMP: Real Madrid-fansen likte dårlig at den 1000. hjemmekampen på Bernabeu endte med tap.