Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham hyller Real Madrid-ansettelse: - Kan det bli bedre?

Roser Zidane.

ROS: Zinedine Zidane er helt rett person til å overta trenerrollen i Real Madrid, mener David Beckham. Foto: Thierry Plessis/ABACAPRESS.COM
ROS: Zinedine Zidane er helt rett person til å overta trenerrollen i Real Madrid, mener David Beckham. Foto: Thierry Plessis/ABACAPRESS.COM Vis mer

Zinedine Zidane er helt rett person til å overta trenerrollen i Real Madrid, mener David Beckham.

Det engelske fotballikonet spilte sammen med Zidane etter at han forlot Manchester United til fordel for nettopp Real Madrid i 2003. Mandag mottok han nyheten om at lagkameraten fra tiden i Spania skal erstatte sparkede Rafael Benitez i sjefsstolen på Santiago Bernabéu.

- Kan det bli bedre? En person som har vært den beste i en idrett vi alle elsker, overtar ansvaret i en klubb jeg selv og mange er glad i, skriver Beckham på Instagram.

Beckham var ikke den eneste av Zidanes gamle lagkamerater som gledet seg over at mannen med kallenavnet «Zizou» nå får sjansen på øverste nivå. Bixente Lizarazu, tidligere fransk landslagsspiller med en fortid i blant annet Bayern München og Bordeaux, tror på suksess.

- Zizou som trener for Real Madrid. Det får meg til å tenke på Pep Guardiola. Zizou får den samme starten, og jeg håper at han får samme suksess. Han er en svært målrettet person, som utfører jobben sin med lidenskap, sier han.

Det kom ikke som noen stor overraskelse at Zidane får jobben med å etterfølge Benitez. Den tidligere stjernespilleren har i flere år hatt ansvaret for Real Madrids reservelag, og har dermed hatt Martin Ødegaard som én av sine elever.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media