Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham i feide med sir Alex

David Beckham vil ikke tegne ny kontrakt med Manchester United så lenge Alex Ferguson er sjef i klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevder engelske The Mirror i dag. Avisa påstår de har kilder i United som forteller at England-kapteinen saboterer nye kontraktsforhandlinger fordi han misliker måten manager Alex Ferguson har behandlet ham på.

Beckham satt på benken i seks kamper før jul. Selv om han har startet fire strake kamper i januar, skal han ha likt svært dårlig å bli bli byttet ut fem minutter før slutt i toppkampen tirsdag.

Da United trengte utlikningen mot Liverpool som mest, ble Beckham tatt av banen til fordel for Ole Gunnar Solskjær.

Beckham legger all skyld på Ferguson og vil ikke skrive under en ny kontrakt før det er helt sikkert at skotten ikke gyver løs på enda flere sesonger som United-trener. Ferguson skal etter planen pensjonere seg til sommeren.

Ifølge avisa synes også Beckham det feil av United å fortelle om kontraktsforhandlingene til media. Seinest i går sa United-direktør til klubbens TV-kanal at forhandlingen hadde gått i stå.

Om drøyt 11 måneder kan Beckham snakke fritt med en ny klubb om en overgang. Ved slutten av neste sesong er han Bosman-spiller. Dermed fyker tilbudene inn.

Inter Milan skal allerede ha henvendt seg til United, og nå viser også byrival AC Milan interesse.

- Vi ser på situasjonen nøye. David Beckham trekker folk, han er et av de største navnene i fotball, sier Milan-presiden og Italias statsminister Silvino Berlusconi.

I går svarte 63 prosent av Dagbladet.nos lesere at Manchester United ikke vil bli et dårligere lag om de mister David Beckham. Her kan du stemme.

(Dagbladet.no)

FEIDE:</B> Ifølge The Mirror vil ikke David Beckham forlenge kontrakten med Manchester United før han vet at Sir Alex slutter.
Hele Norges coronakart