Beckham i ny supporter-krangel

- Det han sa om min kone var skammelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Beckham var i munnhuggeri med Los Angeles Galaxy-supportere i en treningskamp mot tidligere lagkamerater i AC Milan forrige uke.

Publikum ropte skjellsord og hadde lagt plakater med påskriften «reis hjem svindler!». Det fikk den tidligere Manchester United-spilleren til å fyre på alle plugger.

På lørdag klikket det igjen for Beckham som, ifølge BBC, skal ha utvekslet mindre hyggelige ord med en supporter iført en England-skjorte.

- Han burde ikke ha den skjorta på seg. Det han sa om min kone var skammelig, sier Beckham ifølge den britiske rikskanalen.

- Jeg har hørt alt før, men at en engelskmann sier det... jeg tror ikke han er Engelsk, sier Beckham til NECN Sports.

Beckham fikk en bot på 6000 kroner for oppførselen mot AC Milan.

- Spillere burde aldri oppmuntre fansen til å komme ned fra tribunen, sier en talsmann for den amerikanske ligaen til Los Angeles Times.

<strong>PÅ TRIBUNEN:</strong> Victoria Beckham på tribunen med Tom Cruise og ungene under en LA Galaxy-kamp. Hennes ektemann skal ha hisset seg kraftig opp etter at en supporter skal ha ropt negative ting om Victoria. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
PÅ TRIBUNEN: Victoria Beckham på tribunen med Tom Cruise og ungene under en LA Galaxy-kamp. Hennes ektemann skal ha hisset seg kraftig opp etter at en supporter skal ha ropt negative ting om Victoria. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer