Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham ikke savnet

Birmingham- Manchester United 4-3. Manchester United stilte bare med tre førstelagsspillere i tapet mot Birmingham i går. Men David Beckhams erstatter, Philip Mulryne (20), scoret hat-trick og er United-fansens nye kjæledegge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryan Giggs, Andy Cole og Jordi Cruyff var de eneste kjente i Uniteds startoppstilling. Men nå vet alle hvem Philip Mulryne er også.

Den nordirske midtbanespilleren gikk rett inn på David Beckhams plass, storspilte og ble tiljublet med skreddersydde sanger fra fansen.

- Jeg har alltid visst at Philip har ferdighetene, og i dag viste han også styrke. Han kommer til å utvikle seg utover i sesongen, sier Manchester United-manager Alex Ferguson.

Men til tross for unge Mulrynes helteinnsats ble det tap for rødtrøyene i går. Birmingham stilte i motsetning til United med sitt beste mannskap, og var også langt mer tent enn reserve-United. Peter Ndlovu var brukbar i Birmingham-angrepet - han noterte seg for kampens andre hat-trick.

Men Ferguson var langt fra skuffet over tapet, og gleder seg til å stille med sitt sterkeste mannskap mot Vålerenga på Bislett i morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!