Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham jr. holder med Arsenal på grunn av Wenger

Pappa David røper hvorfor.

ARSENAL-FAN: David Beckham med sønnen Brooklyn Joseph og Romeo James på kamp mellom Arsenal og Leeds United i januar i år. Sønnen Romeo er ifølge pappa David Arsenal-supporter. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
ARSENAL-FAN: David Beckham med sønnen Brooklyn Joseph og Romeo James på kamp mellom Arsenal og Leeds United i januar i år. Sønnen Romeo er ifølge pappa David Arsenal-supporter. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

(Dagbladet): David Beckham (37) vil for alltid være et Manchester United-ikon etter at han spilte i rødt fra 1993 til 2003.

Beckham og United-lagkameratene hadde mange tette oppgjør mot spesielt Liverpool og Arsenal før midtbanespilleren forsvant til Real Madrid sommeren 2003.

Nå innrømmer Beckham at én av hans tre sønner - Romeo (10) - holder med tidligere erkerival Arsenal.

- Jeg prøvde å få dem til å gå med Manchester United-trøye i ung alder, sier Beckham ifølge Daily Mirror.

TI ÅR I RØDT: David Beckham spilte i Manchester United fra 1993 til 2003. Foto:       REUTERS/Ian Hodgson
TI ÅR I RØDT: David Beckham spilte i Manchester United fra 1993 til 2003. Foto: REUTERS/Ian Hodgson Vis mer

- To av dem (sønnene) er Man. United-fans. Én av dem holder med Arsenal. Jeg aner ikke hvorfor, sier Beckham, før han korrigerer seg selv.

- Forresten, jeg vet hvorfor. Jeg tok Romeo til en Arsenal-kamp og Arsene Wenger (manager) behandlet ham veldig bra. Han fikk en trøye med navnet på og hans favorittnummer. Jeg hadde det samme da jeg var ung, men med United-drakt, sier Beckham.

Beckham har fire barn med kona Victoria Becham: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David, og Harper Seven. 37-åringen har siden 2007 spilt for LA Galaxy i den amerikanske serien.

- Jeg lar barna holde med hvem de vil, sier Beckham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media