- Beckham kan bli kjøpt av Cruise

Becks sjøl har prøvd amerikansk fotball.

(Dagbladet): Briter og amerikanere har som kjent vidt forskjellige oppfatninger om hva fotball egentlig er.

Men med David Beckhams overgang til amerikanske Los Angeles Galaxy kan noen av kulturforskjellene kanskje overkommes.

Fremst i denne forbrødringsprosessen går David Beckham og Tom Cruise, og nå skal filmstjernen dessuten være villig til å legge 80 millioner dollar (475 millioner kroner) på bordet for å kjøpe Beckhams klubb.

- Beckham blir størst av alle

Det kan i så fall bli god butikk, tror klubbens direktør.

- Interessen for Beckham vil overgå alt annet. USA har aldri hatt å gjøre med en sportsstjerne som har denne globale effekten, mener Alexi Lalas.

Ifølge B.T. tror han at engelskmannen vil bli en større stjerne enn både Michael Jordan og Tiger Woods.

Beckham og Cruise har den siste tida framstått som gode kompiser. Cruise og hans kone, Katie Holmes, var for eksempel til stede da Beckham var med og sikret seriegullet for Real Madrid.

KLAR FOR USA: David Beckham vet åpenbart hvordan han skal te seg i amerikansk fotballutstyr. Snart flytter han over til USA, hvor han skal spille fotball (ikke amerikansk) og Los Angeles Galaxy. Foto: Reuters/Scanpix
KLAR FOR USA: David Beckham vet åpenbart hvordan han skal te seg i amerikansk fotballutstyr. Snart flytter han over til USA, hvor han skal spille fotball (ikke amerikansk) og Los Angeles Galaxy. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Victoria latterliggjort i LA

Nå venter flyttingen til glamorøse Los Angeles, og både herr og fru Beckham gjør iherdige forsøk på å gli inn i miljøet.

David har for eksempel latt seg avbilde i amerikansk fotballutstyr, mens Victoria gjør sitt beste for å bygge opp et navn som moteikon.

Det siste har ikke gått upåaktet hen i byen. Ifølge det stjernestylisten Cliff Hoppus opplyser til Daily Mail, er Victoria Beckham mer eller mindre blitt en vandrende vits i LA.

Og ennå har ikke paret flyttet over Atlanteren ...

- Beckham kan bli kjøpt av Cruise
RAR BALL: David Beckham forsøkte å holde den amerikanske fotballen i lufta.
CELEBRE VENNER: Tom Cruise og hans kone, Katie Holmes, var til stede da Real Madrid vant den spanske serien.
- LATTERLIG: Slike bilder er det som har fått folk i Los Angeles til å le av Victoria Beckham.