Beckham kan forlate United

Engelske aviser spekulere i om David Beckham vil forlate Alex Ferguson og Manchester United ved første anledning.

De «verste» ryktene i dagens aviser gikk ut på at Beckham måtte holde tilbake kona Victoria for å hindre henne i en konfrontasjon med Alex Ferguson. Beckham skal også ha spyttet på Ferguson etter at Sir Alex sparket en fotballstøvel som traff Beckham over øyet.

England-kapteinen har fortsatt to og et halvt år igjen av kontrakten, som gir ham en ukelønn på nesten 1 millioner kroner. Ifølge The Sun står Milan og Real Madrid klare med pengepungen for å sikre seg engelskmannen med silkefoten.

Samtidig bringer avisene en del råd til Alex Ferguson fra forskjellige hold. Noen trekker den konklusjonen at sinne og frykt og ikke dårlig taktikk har ødelagt for Manchester United de siste årene. Og trekker fram episodene med Eric Cantona og Roy Keane.

Psykologen Gareth Hughes sier det ikke er noe galt i være sint, men at det er galt ikke å klare å beherske seg.

- Lederskap med sinne og aggresjon er ingen god idé, slår Hughes fast.

Arsenals Arshne Wenger har lenge hatt et anstrengt forhold til den sinte skotten på Old Trafford. Han anbefaler sin kollega til å temme «dyret» i seg.

- Jo større dyret du har inni deg er, jo mer må du holde det under kontroll. Det er et stort dyr inne i meg også, men man klarer etter hvert å temme det. Du trenger mye takt og følelse for å lykkes, sa Arsenal-treneren.

(NTB-AFP-Reuters)

STORMFULLT FORHOLD: Sir Alex Ferguson og David Beckham var gode venner da sistnevnte fornyet kontrakten med Manchester United. Nå skal han være forbannet på sjefen som sparket en fotballsko i hodet på ham sist lørdag.