Beckham kan gjøre landslags-comeback i OL

Tatt med i Storbritannias bruttotropp.

TATT UT: David Beckhams ambisjon om OL-deltakelse er nærmere å innfris etter at han fredag kom med i Storbritannias bruttotropp. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB Scanpix
TATT UT: David Beckhams ambisjon om OL-deltakelse er nærmere å innfris etter at han fredag kom med i Storbritannias bruttotropp. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB ScanpixVis mer

David Beckhams ambisjon om OL-deltakelse er nærmere å innfris etter at han fredag kom med i Storbritannias bruttotropp.

35 spillere er inkludert i troppen. 6. juli tar Stuart Pearce ut de 18 spillerne i den endelige troppen. For at Beckham skal være med da må 37-åringen regnes blant de tre tillatte overårige spillere i det som ellers er et U23-mesterskap.

Andre kandidater til å bli med som overårige er waliserne Ryan Giggs og Craig Bellamy, samt Rio Ferdinand og Frank Lampard.

Beckham spilte en viktig rolle da London vant retten til å arrangere OL, og han har ikke lagt skjul på at han svært gjerne spiller på det britiske laget.

Bruttotroppen som måtte rapporteres inn er ikke offentliggjort, men Press Association har fått bekreftet at Beckham er med. (©NTB)