Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham kan hjelpe unggutta

Wenger gleder seg til stjerne-besøk.

(Dagbladet.no): David Beckham skal etter planen trene med Arsenal i januar, for å holde seg i form fram mot Englands privatlandskamp mot Sveits i februar, og LA Galaxys sesongstart i mars.

Men det er mye å hente også for Arsenal, mener manager Arséne Wenger.


- Beckham kan alltid gi gode råd, mens vi holder ham i form. Ungguttene våre kan se opp til ham, sier franskmannen til klubbens hjemmesider.

Beundrer den mentale styrken

Beckham eier hus ikke langt fra Arsenals treningsfelt, og det er derfor praktisk for den tidligere landslagskapteinen å trene med londonerne.

Galaxy-spilleren står med 99 landskamper, og er sugen på å sikre seg nummer 100 når Fabio Capello leder sin første kamp.

- Jeg beundrer hvordan Beckham har vært sterk mentalt gjennom hele karrieren, selv i vanskelige tider. Jeg respekterer at han alltid har elsket fotball, og at han alltid har vist respekt for sine managere, selv når han har vært ute av laget. Han er ikke bortskjemt, sier Wenger.

- Får tøff frispark-kamp

GODE VENNER: Arséne Wenger tok en prat med David Beckham på en England-trening i august. Her er det en liten jente som får noen gode råd, slik Wenger håper Arsenal-spillerne kan få det. Foto: REUTERS/SCANPIX
GODE VENNER: Arséne Wenger tok en prat med David Beckham på en England-trening i august. Her er det en liten jente som får noen gode råd, slik Wenger håper Arsenal-spillerne kan få det. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Franskmannen har innrømmet at han tidligere i karrieren gjerne skulle ha hentet Beckham til klubben, men at det var umulig så lenge frisparkkongen spilte i Manchester United.

Men akkurat frispark tror ikke Wenger Arsenals unggutter trenger å lære av Becks.

- Jeg tror han får tøff konkurranse der, gliser franskmannen.

- Beckham kan hjelpe unggutta
MINNE: Særlig David Beckhams frisparkscoring mot Hellas i VM-kvalik i 2001, husker Arséne Wenger godt som et eksempel på Beckhams mentale styrke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media