Beckham-kaos i Oslo

FORNEBU (Dagbladet): David Beckham måtte nesten bæres til bussen for å komme unna hysteriske beundrere på Fornebu i går. Hundrevis av fans fikk se Manchester United-stjernen, men bare svært få fikk høre stemmen hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- No comments, svarte David Beckham på Dagbladets spørsmål om hvordan det ville bli å komme tilbake på fotballbanen etter VM-utvisningen. Etter det klappet han igjen, og snakket ikke med noen.

Heller ikke det enorme oppbudet av fans som ville gi Beckham støtte og sympati, varmet Englands mest utskjelte spiller for tida.

Verre enn England

Beckhams lepper var stramme som nystemte fiolinstrenger da han mottok en bamse og blomsterbukett fra Kvamsjenta Maren Ostervik (16) etter tollpasseringen, og de ble enda strammere da kaoset brøt ut blant autografjegerne ankomsthallen. Fansen rev i United-stjernen, skrek etter autografer og klarte nesten å rive Beckham i bakken. Uten hjelp fra Norway Cup-guide Erik Østli og en politimann ville Beckham neppe nådd bussen uten ribbeinsbrudd eller avrevne lemmer.

Trykket rundt David Beckham var så stort at nesten ingen la merke til at Norges heteste pop-komet, Aqua-Lene Nystrøm, kom samtidig. Hun skrev to-tre autografer og fikk gå.

- Dette er jo verre enn i England. Hysteriet er totalt, sa Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet, mens han skrev autografer til bedende fans. Likevel synes han ikke synd på lagkamerat Beckham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer