Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham klar for AC Milan

Tilbake til Italia.

VIL TIL VM: David Beckham kastet drakta til en supporter etter Englands seier mot Hviterussland på onsdag. Nå styrkes VM-sjansene hans av at han skal spille for AC Milan fra januar. Foto: AFP
VIL TIL VM: David Beckham kastet drakta til en supporter etter Englands seier mot Hviterussland på onsdag. Nå styrkes VM-sjansene hans av at han skal spille for AC Milan fra januar. Foto: AFP Vis mer

|||(Dagbladet.no) David Beckham synes ferier er oppskrytt. Nok en gang benytter han nemlig Major League Soccer-pausen til å spille i Europa. Og igjen er det AC Milan som får gleden av et av fotballens beste høyrebein.

Beckham sa etter seieren mot Hviterussland på onsdag at det var 95 prosent sikkert at han kom til å vende tilbake til San Siro. Nå er det 100 prosent sikkert.

- David Beckhams retur på lån fra januar er i boks, sier visepresident i AC Milan, Adriano Galliani, til Sky Sport Italia.

«Truet» av Capello
Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge han skal være i Milano, men det er ikke utenkelig at avtalen blir ganske lik den han hadde forrige sesong.

Da kom han til AC Milan i januar, og han skulle egentlig bare vært der i tre måneder. Både klubb og spiller var derimot så fornøyd at engelskmannen ble værende ut den italienske sesongen, før han dro tilbake til LA Galaxy.

Landslagssjef Fabio Capello har tidligere uttalt at Becks er nødt til å spille fotball hele den europeiske sesongen - på toppnivå - om han skal være aktuell for en plass i den engelske VM-troppen. Beckham svarte med å si at han er svært sugen på en tur til Sør-Afrika, og at han hadde flere tilbud.

Onsdag kveld avslørte han at han var trygg på at avtalen med Milan ville gå i orden.

- Jeg har alltid sagt at jeg vil tilbake til Milan, hvis de vil ha meg. De sier nå at de har ønsket meg tilbake siden jeg dro til USA. Det er 95 prosent sikkert at jeg skal til Milan, sa Beckham på Wembley.

Fornøyd Seedorf
Milan-spiller Clarence Seedorf er svært fornøyd med å få Beckham tilbake til motebyen.

- Beckham kan definitivt styrke Milan og jeg vil bli veldig glad om han kommer tilbake. Vi ble gode venner da han var her sist. Jeg har hatt jevnlig kontakt med ham, og det vil være godt både for klubben og ham selv om dette går i orden. Det vil være synd om han ikke får spille VM, sier Seedorf ifølge Press Association.

AC Milan har hatt en tung start på sesongen, og de rødsorte ligger på 12. plass etter sju serierunder. Ett av tapene var stygge 0-4 mot byrival Inter.

I januar kan kanskje høyrefoten til David Beckham skru milaneserne oppover på tabellen.

TILBAKE I RØDT OG SORT: David Beckham vender tilbake til AC Milan etter nyttår. Foto: AFP
TILBAKE I RØDT OG SORT: David Beckham vender tilbake til AC Milan etter nyttår. Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media