Beckham klar for Serie A-spill

Mens det er vinterpause i USA.

(Dagbladet.no): David Beckham har bestemt seg for å trene med og spille for det italienske storlaget AC Milan mens det er vinterpause i USA.

- Beckham har valgt Milan. Han blir her på lån i noen måneder, sier den italienske klubbens visepresident, Adriano Galliani, til BBC.

Beckham gjennomfører riktignok noen treningskamper med klubblaget LA Galaxy i desember, før han slutter seg til AC Milan og Serie A fra januar til april.

Milano-klubben har sjølsagt fantastiske midtbanespillere i massevis fra før, men håper likevel at frisparkspesialisten kan tilføre noe nytt.

- Det er voldsom konkurranse om plassene på laget, og slik vil det fortsette. Men Beckham representerer noe annerledes og spennende, mener Galliani.

For Beckham er det viktig å holde seg i form gjennom vinteren, slik at han forblir i søkelyset til Englands landslagssjef Fabio Capello.

33-åringen er nemlig bare to fattige kamper unna å bli den mestspillende utespilleren i engelsk landslagshistorie.

Inntil videre har Bobby Moore denne rekorden med 108 kamper.

SERIE A-KLAR: David Beckham blir lånt ut til AC Milan mens LA Galaxy og de andre lagene i USA har vinterpause. Foto: GERRY PENNY/EPA/SCANPIX
SERIE A-KLAR: David Beckham blir lånt ut til AC Milan mens LA Galaxy og de andre lagene i USA har vinterpause. Foto: GERRY PENNY/EPA/SCANPIX Vis mer
Beckham klar for Serie A-spill