Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham-kopi lurte Madrid

To skuespillere utkledd som David Beckham og kona Victoria tok Madrid med storm i går.

Paret spaserte hånd i hånd gjennom gatene i den spanske hovedstaden, og stilte velvillig opp for alle som ville ta foto av det berømte millionærparet.

Paret var så like David og Victoria at paparazzi-fotografene fort var på pletten. De to skrev velvillig autografer utenfor Real Madrids stadion, Santiago Bernabeu.

Paret skal ha stilt på oppdrag fra London-avisen Evening Standard. Dette skjedde bare to dager etter at Real Madrid kontant avviste at de er interessert i å kjøpe Manchester United-stjernen.

Ryktene om at England-kapteinen er på vei til Real Madrid har sirkulert i månedsvis, og nådde sitt klimaks da Beckham ble plassert på benken av manager Alex Ferguson nettopp mot Real i mestercupens kvartfinale nylig.

(NTB-AFP)

<B>VOKS-BECKHAM:</B> Her er dukken av David Beckham. I Madrid lurte dobbeltgjenger folk til å tro at ekteparet Beckham var på Spania-besøk i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media