Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham kunne returnert til Premier League

- Hadde tilbud.

INGEN RETUR: David Beckham påstår at han hadde tilbudene, men valgte vekk en retur til Premier League. Her feirer han scoring med Landon Donovan. Foto: Kevork Djansezian / AFP.
INGEN RETUR: David Beckham påstår at han hadde tilbudene, men valgte vekk en retur til Premier League. Her feirer han scoring med Landon Donovan. Foto: Kevork Djansezian / AFP. Vis mer

|||(Dagbladet.no): AC Milan-klare David Beckham var lenge linket til blant andre Tottenham, men valgte i stedet å fortsette karrieren i Italia.

- Det var alternativer der (i England), men da jeg forlot Milan sa jeg at jeg ville dra tilbake om jeg fikk sjansen, sier Beckham til Seattle Times, ifølge Sky Sports.

34-åringen nevner ikke klubbnavn, men hevder at han "hadde et par tilbud" fra balløya.

Angrer ikke USA
Flere hevet på øyebrynene da Beckham gikk fra Real Madrid til Los Angeles Galaxy i 2007.

Superstjernen fastholder at han ikke angrer på de to årene i USA.

- Jeg nyter fortsatt å spille her. Man går alltid gjennom vanskelige tider, i livet, på jobb og med medmennesker, og alt handler om hvordan man takler det.

- Med å spille fotball og jobbe hardt har jeg prøvd å takle det på den rette måten. Noen ganger er det nok for folk, andre ganger ikke, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media