Beckham liker Eriksson

Mens den eldre garde raser mot utnevnelsen av Sven Göran Eriksson, ser David Beckham fram til å spille under svensken. Les de ferskeste nyhetene fra engelsk fotball.

Etter Kevin Keegans avgang ønsket Manchester United-stjernen seg en engelsk sjef for landslaget.

Nå som Eriksson har fått sin femårskontrakt har Beckham ombestemt seg.

- Det er flott at Eriksson fikk jobben. Han er en god manager med mye erfaring fra Lazio og andre klubber, sier Beckham.

England har startet VM-kvaliken katastrofalt, men Beckham tror alt blir bra så snart England har sin svenske trener på plass.

- Dette bør bli bra, dette skal bli bra. Vi har mange gode spillere og de blir et veldig bra lag under Eriksson, sier Beckham.

VM-vinner og fotballegende Jack Charlton er en av de som reagerer kraftigst på at England ikke klarer å finne en manager i sitt eget land.

Formannen i den engelske spillerforeningene, Gordon Taylor, er ikke bare skeptisk. Han er ikke sikker på om Eriksson blir ny landslagstrener, sjøl om han har tegnet en kontrakt.

- Hvis jeg ikke får rett er det greit. Men jeg tror ikke han kommer hit. Jeg bor i nærheten av Blackburn og de hadde også kontrakt med ham - uten at han ble deres manager, sier Taylor.

PFA-sjefen tror heller ikke Eriksson vet hva han har gjort.

- Han kommer til å lure på hva som traff ham etter det første dårlige resultatet. En femårskontrakt? Jeg tror ikke på det. Det kommer til å bli tårer før leggetid, sier Taylor.ERIC CANTONA kan være på vei til franske Marseille. Klubbeier Robert Louis-Dreyfus skal ha kontaktet Cantona etter at han sparket både sportslig Marcel Dib og styreformann Eric Di Meco. Louis-Dreyfus vil ha inn Cantona som ny sportslig leder og president Yves Marchand har allerede møtt Cantonas rådgivere. Den tidligere United-stjernen skal være interessert, men bare hvis han får full frihet til å gjøre endringer i klubben.HUDDERSFIELD har utnevnt Lou Macari som ny manager, etter at Steve Bruce fikk sparken for to uker. Skotske Macari tar med seg en annen tidligere Man. United-spiller som assistent: Joe Jordan. Tidligere har Macari trent Stoke og Celtic.BJØRN OTTO BRAGSTAD får en ny konkurrent i Derby-forsvaret. Franske Lillian Martin er hentet inn på prøve fra Marseille. 29-åringen kan gå gratis som Bosman-spiller, og det passer Derby bra. Klubben vil ikke kjøpe spillere før EU avgjør om overgangssummene faller vekk. - Som andre gjetter vi oss til EU-dommen, og det er avgjørende for hva vi gjør, sier manager Jim Smith.ROBBIE FOWLER har spilt sju kamper uten scoring siden han kom tilbake etter skade i høst. 25-åringens siste mål kom så langt tilbake som i desember i fjor, men han støttes uansett av manager Gerard Houllier. - Det han gjør for laget har vært enestående, og det betyr ingenting for meg om han scorer mål eller ikke, sier Houllier.

BARCELONA sikret seg mange effekter da det ble avholdt auksjon på Wembley mandag: Målstengene, 21 seter fra innbytterbenken, et gelender fra de 29 trappetrinnene opp til ærestribunen og stolen dronning Elisabeth satt på før hun delte ut Champions League-trofeet til nettopp Barcelona på Wembley i 1992. Effektene kan i framtida beskues i museet på Nou Camp.TONY COTTEE (35) blir spillende manager for Barnet i 3. divisjon. Den tidligere West Ham-, Everton- og Leicester-spissen forlater Norwich for å prøve seg som trener.

  • Kilder: The Mirror, The Sun, Optasoccer og PA.