Beckham lut lei paparazzier

Fotballstjerna truer med å flytte fra Spania.

Spanske og britiske medier har lenge spekulert i en retur til England for den tidligere Manchester United-spilleren. Beckham selv har framholdt at han og familien trives svært godt i Madrid, og at han gjerne avslutter sin fotballkarriere med Real.

Men nå sier Beckham oppgitt at barna hans blir forfulgt av paparazzi-fotografer i den spanske hovedstaden.

- Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, sa Beckham.

Det er sønnene Brooklyn (6) og Romeo (2) som de siste to ukene er blitt utsatt for nærgående fotografer. Brooklyn hadde blitt svært opprørt da han ble forfulgt av en gruppe fotografer inn på en fotballskole.

- Han skulle på en fotballskole. Jeg var på jobb mens Victoria passet på Cruz (parets nyfødte sønn) da paparazzi-fotografer forfulgte ham inn på skolen, fortalte Beckham.

- Dette er en guttunge på seks år, la han alvorlig til.

- Selvsagt har det gått inn på ham. Det samme skjedde med Romeo. Han var i barnehagen, og fotografer avbildet ham mens han lekte med de andre barna. For meg er dette å gå over grensen, sa Beckham.

Oppstandelse

Fotballstjernen uttalte at han og kona Victoria har akseptert de nærgående fotografene for sin egen del, men at det blir noe ganske annet når det dreier seg om barna.

- Jeg elsker Spania som land, og jeg elsker fansen som har vært fantastiske mot meg siden jeg flyttet dit. Men den interessen jeg blir møtt av i Spania har jeg aldri opplevd før, kanskje bortsett fra i USA en gang, sa Beckham.

29 år gamle Beckham ble solgt fra United for 25 millioner pund i 2003.

(©NTB)

BARNA FØRST:</B> David Beckham vet hvordan det er å være jaget av media. Han vil derfor beskytte barna sine for medietrykket. Men det er ikke enkelt. Enkelte fotografer lurer i buskene for å få et bilde. Dette bildet er tatt under en tennisturnering i Spania i fjor,hvor Beckham og ungene Broolyn og Romeo var tilstede.