Beckham må til Europa for å bli med til VM

Har fått beskjed av Capello.

TILBAKE I LOS ANGELES: David Beckham hadde med seg sønnene Romeo og Cruz på den første treninga etter Milan-oppholdet. Foto: AFP
TILBAKE I LOS ANGELES: David Beckham hadde med seg sønnene Romeo og Cruz på den første treninga etter Milan-oppholdet. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Den siste uka har det vært mye styr rundt David Beckham og hans tilbakekomst til Los Angeles Galaxy. Amerikanerne har vært usikre på hvor motivert engelskmannen er for spill i USA etter utlånet til AC Milan.

Beckham selv avfeier kritikken.

Men han innrømmer nå at han har fått klar beskjed av landslagssjef Fabio Capello om at han må spille i Europa for å kunne være med til VM neste sommer.

- England-manageren har sag til meg at jeg må spille på europeisk nivå i forkant av VM, sier Becks ifølge BBC.

Utelukker ikke EnglandDet betyr i så fall at han må finne seg en ny klubb å være leiesoldat i etter at den amerikanske sesongen tar slutt. I våres var han fem måneder i Milano, og tidligere denne uka utelukket ikke Beckham en retur til England - selv om han samtidig fastholdt at han er motivert for å fortsette i USA.

- Jeg vil gjøre alt jeg kan for å få det til. Jeg vil alltid angre på det, om jeg ikke gjør det jeg kan for å bli med til Sør-Afrika. I øyeblikket er prioriteringen min resten av denne sesongen (Galaxy møter New York Red Bulls i natt) og å beholde plassen i England-troppen, sier Beckham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer