Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham mener Ronaldo har et luksusproblem

Snakker av erfaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beckham er mer kjent for skrudde frispark enn kontroversielle uttalelser.

Og på spørsmål om situasjonen til Cristiano Ronaldo, er den tidligere United- og Real-spilleren selvsagt høyst diplomatisk. Han mener Ronaldo er i en heldig situasjon dersom han får velge mellom Manchester United og Real Madrid.

- Å bo i Madrid og spille for Madrid - det er ikke mange bedre klubber enn det, bortsett fra Manchester United, som er like bra. Så å ha de to valgene er virkelig bra for ham, sier LA Galaxy-spilleren.

Ville bare til Real

Selv forlot han Old Trafford etter en konflikt med Alex Ferguson, og sier det bare var et alternativ.

- Da jeg forlot Manchester United, var Real Madrid den eneste klubben jeg ønsket å spille for, sier Beckham til Sky Sports News.

Så kan man selvsagt diskutere Beckhams sammenlikningsgrunnlag, han har tross alt ikke spilt for andre klubber i Europa enn disse to.

Og inntil videre har jo egentlig ikke Ronaldo noe valg. Offisielt har Manchester United bestemt seg for at de ikke vil selge ham. De deler naturlig nok ikke Sepp Blatters syn om at spillere selv bør få velge hvor de vil spille.

LIKE BRA: David Beckham har skrudd\'n som seg selv både på Old Trafford og Santiago Bernabeu. Han mener Cristiano Ronaldo kan velge mellom verdens to beste klubber å spille for. Foto: Reuters/Scanpix
LIKE BRA: David Beckham har skrudd\'n som seg selv både på Old Trafford og Santiago Bernabeu. Han mener Cristiano Ronaldo kan velge mellom verdens to beste klubber å spille for. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Mange vil bli skuffet

Om United skulle ombestemme seg og etterkomme Ronaldos ønske om å flytte til Spania mot en klekkelig sum, tror Beckham at United-fansen vil bli skuffet.

- Alle så hva han gjorde for Manchester United sist sesong. Fansen elsker ham, og det vil bli mange skuffede mennesker om han forlater Manchester, sier Beckham til Sky Sports.

Men om Ronaldo fortsetter å fortelle i mer eller mindre klar tale at han vil vekk fra klubben, spørs det hvor elsket han blir etterhvert.

image: Beckham mener Ronaldo har et luksusproblem
UTE AV SPILL: Cristiano Ronaldo går glipp av de første ukene av sesongen uansett hvor han skal spille. Han ble ankeloperert mandag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!