Beckham mister draget

Damene foretrekker et stevnemøte med racersjåfør David Coulthard framfor med fotballspilleren David Beckham.

Manchester Uniteds David Beckham har i lang tid hatt draget på damene. Mannen bak noen av fotballhistoriens mest omtalte scoringer har skjerpet fotballinteressen blant tusenvis av kvinner, og David og kona Victoria Beckham er verdens kanskje mest omtalte par. Men nå synes «Beck-appellen» å avta.

Hjul framfor sko med knotter

Ifølge nyhetsbyrået Ananova svarte hele 76 prosent av kvinnene i en spørreundersøkelse at de heller ville hatt et romantisk møte med racerbilsjåføren David Coulthard enn med David Beckham.

Beckham har heller ikke særlig status som yrkesveileder. Av undersøkelsen framgår det at bare 14 prosent av mennene ville livnære seg med fotballsko på beina, mens motorsport seilte opp som den store vinneren på det imaginære jobbmarkedet. 38 prosent av de spurte mennene kunne tenke seg å overta David Coulthards jobb.

Motorsport slår også an hos kvinner. Blant de totalt 2000 som deltok i undersøkelsen svarte to tredjedeler av kvinnene at de kunne tenke seg å gå ut med en racerbilsjåfør. Kun ni prosent av kvinnene foretrakk romantiske møter med en fotballspiller.

En talsmann for Egg Sport forklarer ifølge Ananova at motorsporten har fått så høy sex-appell på grunn av spenning og faremomenter.

IKKE FULLT SÅ POP... David Beckham.
POP: Racerbilsjåføren David Coulthard har blitt populær blant damene.