Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham nekter for at han røyker

Har vært plaget med astma i årevis.

ASTMAPLAGET: David Beckham trekker fram Paul Scholes som eksempel på en som har klart seg bra tross astmaplager. Beckham returnerer snart til Milan. Foto: Scanpix/Reuters/Robert Sorbo
ASTMAPLAGET: David Beckham trekker fram Paul Scholes som eksempel på en som har klart seg bra tross astmaplager. Beckham returnerer snart til Milan. Foto: Scanpix/Reuters/Robert Sorbo Vis mer

|||

David Beckham (34) har vært plaget av astma i flere år.

Det ble kjent etter at Beckham ble avbildet med en inhalator etter den amerikanske fotballfinalen.

- Det er kjent nå. Noen ganger har jeg bra dager, andre er dårlige. Jeg har aldri lagt skjul på det, men det er noe jeg har hatt i noen år nå, sier Beckham.

34-åringen skal lånes ut fra LA Galaxy til Milan i Serie A i januar.

- Jeg håper det kan virke positivt (at astmaplagene blir kjent) ettersom jeg har klart å spille i mange år med dette. Jeg vet at det er mange andre spillere som har taklet dette også, slik som Paul Scholes, sier veteranen.

Han avviser samtidig at han røyker.

- Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på meg selv. Ved spesielle anledninger, som når du vinner europacupen, kan det hende at jeg har tatt meg et drag. Men jeg sniker meg ikke ut i hagen for da tror jeg gutta mine ville drept meg, sier Beckham.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media